Kim Kardašijan: Las Vegase, evo nas!

Slavi rođendan

Kim Kardašijan: Las Vegase, evo nas!

Pop kultura -
Kim će ovaj rođendan sigurno pamtiti, jer ju je baš na taj dan, 21. oktobra njen sadašnji verenik i zaprosio. Sada su odlučili da rođendan proslave i u opuštenijoj varijanti

Kim Kardašijan i njen verenik reper Kanje Vest stigli su u Las Vegas, gde Kim planira da i zvanično proslavi svoj 33 rođendan.

Kim će ovaj rođendan sigurno pamtiti, jer ju je baš na taj dan, 21. oktobra njen sadašnji verenik i zaprosio. Sada su odlučili da rođendan proslave i u opuštenijoj varijanti.

Par je u “Grad greha” stigao u vreme ručka, a prva stvar koju je slavljenica želela da uradi, još na aerodromu, bilo je poziranje pred objektivom fotoaparata. Izmeđi ostalih u ekipi za proslavu rođendana bili su reper Tajga i najbolji drug Kim Kardašijan, Džonatan Čiben.

Tajga i Kanje su se za potrebe fotografije popeli na automobil koji je bio parkiran, a Kim je pozirala ispred jer zbog visokih potpetica nije mogla da se popne na auto.

Zvezde rijalitija se ovoga puta opredelila za odevnu rok kombinaciju. I Kanje je bio opušten, pa se slikao u raskopčanoj crvenoj, kariranoj košulji.

Rođendanska žurka biće održana u klubu Tao i sve ukazuje na to da par nije poveo četvoromesečnu ćerkicu Nort Vest.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track