MARIJA ŠERIFOVIĆ ZNA ZA ŠALU: Ivane, mislim da sam ista Psaj
Foto: Facebook

Nije se naljutila

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZNA ZA ŠALU: Ivane, mislim da sam ista Psaj

Pop kultura -
Pevačica se nije uvredila što ju je Ivan Ivanović rekao da liči na južnokorejskog pevača

Prihvata šalu na svoj račun.Marija Šerifović nije se uvredila što ju je Ivan Ivanović u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" uporedio sa južnokorejskim pevačem Psajem.

Naime, u trećoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato" pevačica Ana Kokić je kao zadatak imala da imitira koreanskog izvođača Psaja, a uz pomoć šminke i maske ekipa se potrudila da ona zaista liči na njega.

Međutim, kada je žiri došao na red da oceni njenu transformaciju, Ivan Ivanović je rekao da njemu više liči na Mariju Šerifović.

"Sjajno, jako sam iznenađena. Ivan je rekao da više ličiš na Mariju Šerifović nego na ovog gospodina. Skinula si izraz", rekla je Katarina. "Super si đuskala. Vrlo sam zadovoljan. Ovo je odlično", dodao je Ivan.

Pevačica je gledala emisiju, ali je Ivanove reči nisu uvredila, te se našalila na svoj račun. Ona je na društvenoj mreži Twitter pisala Ivanoviću, koji joj je poručio:- Hahaha, jao je*i mi majku! - napisao je voditelj, misleći da se Marija možda uvredila.

Međutim, samim tim što je postavila fotografiju na kojoj se nalaze ona i Psaj, pokazala je da ume da prihvati šalu na svoj račun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track