Doktorka Kim Kardašijan: Posle porođaja sam sama obavila ginekološki pregled!

Izgledala je bolje nego pre

Doktorka Kim Kardašijan: Posle porođaja sam sama obavila ginekološki pregled!

Pop kultura -
Kada sam se vratila iz bolnice, odmah sam otišla ispred ogledala i pogledala kakvo je stanje dole. Izgledala je bolje nego pre, kazala je Kim svojoj sestri Kloi

Starleta Kim Kardašijan je kazala da je nakon porođaja odmah pogledala svoju vaginu u ogledalu ne bi li se uverila da je sve "po starom".

"Kada sam se vratila iz bolnice, odmah sam otišla ispred ogledala i pogledala kakvo je stanje dole. Izgledala je bolje nego pre", kazala je Kim svojoj sestri Kloi u njihovom rijalitiju "Kardašijani". Nakon toga je Kim kazala i da je odmah želela da ode u Plejboj i da se slika gola za taj magazin.

"Htela sam da pokažem svetu da sam se vratila i da ponovo izgledam seksi", objašnjavala je starleta svojoj sestri. Ona je dodala i da joj je porođaj bio veoma jednostavan i da uopšte nije bilo teško i bolno kao što su joj pričali da će biti.

"Zaljubila sam se u moju ćerku čim sam je ugledala, i sada samo želim da provodim vreme sa njom i Kanjeom po celi dan. Međutim on ne želi da objavljujemo njene slike u javnost", požalila se Kim.

Kim se porodila mesec dana ranije, jer je starleta patila od pre-eklampsije, ali je svejedno dobila zdravu devojčicu Nort koja je bila teška kilogram i 80 grama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track