Paris Hilton se na zabavi Hju Hefnera prerušila u Majli Sajrus!

Noć veštica

Paris Hilton se na zabavi Hju Hefnera prerušila u Majli Sajrus!

Pop kultura -
Paris Hilton na maskenbalu povodom Noći veštica prerušila se u Majli Sajrus. Ona je obukla triko sa likom medvedića poput onog koji je Majli nosila na svom kontroverznom nastupu na dodeli MTV VMA nagrada

Paris Hilton voli da šokira svojim odevnim kombinacijama, a najnovija jeste ona kojom bogata naslednica oponaša pevačicu Majli Sajrus.

Noć veštica je omiljeni praznik Amerikanaca, te danima pre samog praznika organizuju se žurke i maskenbali gde slavne ličnosti nastoje da sve iznenade svojom maštovitošću kada su u pitanju kostimi. Jedna od najposećenijih zabava jeste svakako ona koju organizuje Hju Hefner. Maskenbal osnivača Plejboja jedan je od najprestižnijih momenata, te se zvezde utrkuju za ulaz ne bi li pažnju svih skrenule upravo na svoj kostim.

To je pošlo za rukom Paris Hilton koja se prerušila u Majli Sajrus. Naime, ona je obukla triko sa likom medvedića poput onog koji je Majli nosila na svom kontroverznom nastupu na dodeli MTV VMA nagrada. Nije izostao ni čuveni "prst od sunđera", kao ni srcolike naočare, a bila je tu i Majlina frizura sa čuvene večeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track