Polusestra Kim Kardašijan zakupila ceo zabavni park za 18. rođendan!

Samo za porodicu

Polusestra Kim Kardašijan zakupila ceo zabavni park za 18. rođendan!

Pop kultura -
Porodica Kardašijanovih zakupila je ceo zabavni park kako bi proslavili 18. rođendan Kendal Džener

Polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, organizovala je proslavu svog 18. rođendana koji je 3. novembra. Ona nije pozvala nekoliko prijatelja u goste kao što rade "obične" tinejdžerke, već je zakupila ceo zabavni park.Ovako se Kendal zabavljala sa prijateljima i porodicomSezonska karta za zabavni park "Six Flags Magic Mountain" u Los Anđelesu košta 73 dolara, a koliko novca je potrebno da biste celo mesto rezervisali na jedan dan? Porodica Kardašijan zna odgovor. Oni su juče bili jedini posetioci koji su se vozili rolerkosterima i razgledali okolinu, a Kim Kardašijan je sve zabeležila kamerom.

"Sve za nas", napisala je slavljenica ispod ove fotografije. "Niko čak ne radi ni na uslužnim štandovima. U parku samo samo mi i nekoliko ljudi koji su nas dočekali", rekla je Kim.

I dok su se sestre Kendal i Kajli Džener ludo zabavljale na katapultu, Kloi im je mahala sa zemlje. "Svaka čast Kendal i Kajli što su stvarno iskusile ovu vožnju. Ja sam se previše plašila", napisala je Kloi na Tviteru.

Rođendani u porodici Kardašijan poznati su po skupim žurkama, pa je mnogo novca potrošeno i kada je Kajli punila 16 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track