BARBARA STAJSEND: Očuh mi je govorio da nisam dovoljno lepa da mi kupi sladoled!

Ponižavana

BARBARA STAJSEND: Očuh mi je govorio da nisam dovoljno lepa da mi kupi sladoled!

Pop kultura -
Pevačica i glumica je ispričala i kako ju je očuh ponižavao, govoreći joj stvari poput "nisi dovoljno lepa da bih ti kupio sladoled", a da je njena majka nikada nije branila

Pevačica Barbara Strajsend pričala je o svom putu od klubske pevačice do muzičke legende, kao i o kritikama sa kojima se konstantno suočavala.

"Čak mi je i rođena majka kazala da bi trebalo da budem sekretarica, iako sam od malena želela da budem glumica. Sada kada gledam na sve to, divim se koliku sam veru imala u sebe", kazala je Barbara.

Ona je ispričala i kako ju je i njen očuh ponižavao, govoreći joj stvari poput "nisi dovoljno lepa da bih ti kupio sladoled", a da je njena majka nikada nije branila.

Pevačica je kao tinejdžerka radila po noćnim klubovima, pre nego što je dobila pravu šansu na Brodveju, preko koje je stekla svetsku slavu.

Barbara se od tada izborila i sa silnim pritiscima filmske industrije koji su je forsirali da promeni svoje telo, ali je pevačica istrajala i ostala verna sebi. "Da bi ispunili sve ciljeve u životu, treba se pridržavati četiri osnovna pravila: Pronaći svoju strast, verovati instiktima, ostati veran sebi i ne plašiti se rizikovanja", kazala je nagrađivana pevačica.

Ona je udata za glumca Džejmsa Brolina sa kojim živi u Malibuu, gde očekuje izlazak i promociju njenog koncerta iz 2012. na DVD-ju, kada je nastupala u Bruklin centru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja