Orlando Blum: Još uvek volim Mirandu!
Foto: Rojters

Teško mu pada razvod

Orlando Blum: Još uvek volim Mirandu!

Pop kultura -
Čini se da Orlando baš pati jer je prilikom gostovanja u "Katie Couric" TV programu na pitanje voditeljke o njegovim osećanjima, samo napravio tužnu grimasu i zahvalio se na pitanju

Britanski glumac Orlando Blum je progovorio o razvodu sa Mirandom, rekavši da još uvek voli svoju sada već bivšu suprug.

Naime, par je poršle nedelje objavio saopštenje da već par meseci ne žive zajedno, a onda je i Blumov predstavnik za medije potvrdio glasine o razvodu.

Ipak, čini se da Orlando baš pati jer je prilikom gostovanja u "Katie Couric" TV programu na pitanje voditeljke o njegovim osećanjima, samo napravio tužnu grimasu i zahvalio se na pitanju.

"Mi smo porodica i ja je još uvek volim. Ona će uvek biti deo mog života, pa i ja njenog. Uvek ću je podržavati. Život ponekad nije onakav kakav želimo, ali odrasle smo osobe. Meni je sad 36, a njoj 30 godina, oboje smo veliki profesionalci koji se vole i poštuju, a najviše našeg dvogodišnjeg sina” rekao je glumac.

Trdidesetšestogodišnji britanski glumac i tridesetogodišnji model Viktorijinih anđela su počeli da se zabavljaju 2007. godine, a venčali su se u julu 2010. godine. Godinu dana kasnije, dobili su sina Flina.

Poslednji put su viđeni zajedno na premijeri predstave Romeo i Julija na Brodveju, 19. septembra, u kojoj Orlando glumi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track