PEVAO MILJACKU: Boris skinuo Ivicu Dačića!

Tvoje lice zvuči poznato

PEVAO MILJACKU: Boris skinuo Ivicu Dačića!

Pop kultura -
Glumac je dobio zadatak da imitira premijera Ivicu Dačića, pa je pevao pesmu Miljacka, a na bini mu se priključio Halid Bešlić

Boris Milivojević je dobio do sada možda najteži zadatak da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića i to dok peva pesmu "Miljacka". Naime, u jednoj od narednih epizoda Halid Bešlić će se pojaviti kao specijalni gost i, dok bude izvodio jednu od svojih najpoznatijih numera, na bini će se pojaviti Milivojević u ulozi Dačića.

"Boris je dobio možda jedan od najtežih zadatak do sada da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića i odlično se snašao u toj ulozi. Naš premijer je pored političkog angažmana postao poznat i po izvođenju pesme "Miljacka" Halida Bešlića, te je produkcija šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" došla na ideju da ga neko od takmičara imitira. Taj zadatak pao je baš Borisu i nastup je bio fenomenalan, kao i svi njegovi do sada", izjavio je izvor blizak produkciji ovog televizijskog projekta i dodao da će Borisu na sceni društvo pratiti i sam Bešlić.

"Halid Bešlić će biti specijalni muzički gost u toj emisiji. On će na sceni izvoditi svoju pesmu "Miljacka", a onda će se u jednom trenutku pojaviti Ivica Dačić, to jest Boris Milivojević. Moram reći da je ovo izazvalo veliki aplauz i smeh kod publike, kao i kod žirija. A posebno se zabavila Marija Šerifović, koja će u toj emisiji ocenjivati takmičare pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marije Mihajlović", priča izvor blizak produkciji.

Večeras će imitirati Elvisa!

Boris Milivojević je dosadašnjim imitacijama oduševio publiku i uvrstio se u top-imitatore šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a ove subote glimac će dočarati Elvisa Prislija. Kako je u prethodnoj emisiji dobio zadatak da imitira legendarnog američkog muzičara Elvisa Prislija, Boris je ovo shvatio kao veliki izazov i veoma se potrudio oko uloge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track