Seksi Ruskinja u srpskom hororu!

Voli horore

Seksi Ruskinja u srpskom hororu!

Pop kultura -
Još dok sam bila devojčica privlačile su me čudne stvari: obožavam zmije, spuštanje niz najopasniji tobogan u lunaparku, potpuni mrak i najstrašnije horor filmove! Čim je Milan rekao da bih bila savršena za njegov novi film, bez oklevanja sam mu rekla "da", rekla je holivudska glumica

Natali Burn, holivudska glumica ruskog porekla, pravo sa snimanja filma "The Expendables 3" u kojem igra ženu Mela Gibsona, došla je u Boku kotorsku na Rose da glumi u srpskom filmu "Mamula". "Ulogu sam prihvatila jer obožavam horore!"

Glumica je ispričala kako je došlo do saradnje sa srpskim rediteljem Milanom Todorovićem. "Milana sam srela u Kanu ove godine. Brzo smo shvatili da imamo jednu veoma važnu zajedničku osobinu - ljubav prema horor filmovima. Još dok sam bila devojčica privlačile su me čudne stvari: obožavam zmije, spuštanje niz najopasniji tobogan u lunaparku, potpuni mrak i najstrašnije horor filmove! Čim je Milan rekao da bih bila savršena za njegov novi film, bez oklevanja sam mu rekla "da". Glumiću i u njegovom narednom filmu "Gnev mrtvih", nastavku "Zone mrtvih".

U "Mamuli" igrate sa čuvenim Frankom Nerom, izuzetnim glumcem i neobičnim čovekom? "Dok smo radili zajedničku scenu, razmišljala sam kako ispred mene stoji ne glumac, nego glumčina koja zna sve tajne ovog posla. Interesantno je da Nero, tako superioran kao umetnik, privatno ostavlja utisak jedne izgubljene duše koja luta ovim svetom. Nakon druženja sa njim shvatila sam koliko su pravi umetnici usamljeni i pogrešno shvaćeni. Pitam se da li je prokletstvo biti pravi umetnik? Ili je to svestan izbor? Pretpostavljam da je jedini način da to saznate da i sami postanete veliki. "

Glumica često snima u bivšoj Jugoslaviji. "Iako je Los Anđeles centar filmske industrije, od njega nema skupljeg mesta za pravljenje filma. Paradoksalno, ali istinito! Ja, kao mlad producent - nedavno sam otvorila svoju producentsku kuću “7Heaven Productions” i uradila filmove “The Perfect Vacation” i “Kickback” - nastojim da napravim film koji deluje skupo, a da potrošim što manje novca. Drugo, i publika se prezasitila jednih te istih pejzaža, ljudi žele da vide neke nove egzotične, čudne i drugačije lokacije koje nisu korišćene u filmovima. A i ja lično više volim da radim miljama daleko od kuće nego da snimam u komšiluku, iza ćoška."

Vi ste i balerina; igrali ste i u Boljšom teatru, ali i kao plesačica na koncertina Paule Abdul. "Nakon dve ozbiljne povrede na baletu, više sam se okrenula filmu. I dalje igram profesionalno i radim koreografiju za svoju plesnu trupu u Rusiji koja nastupa sa brojnim svetskim muzičkim zvezdama poput Paule Abdul."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track