NE DAJU SVOJE OBLINE: Zvezde koje ne žele da smršaju!
Foto: Kurir Rojters Fonet

Lepe, a buce

NE DAJU SVOJE OBLINE: Zvezde koje ne žele da smršaju!

Pop kultura -
Kim Kardašijan, Džej Lo, Nojonse i još neke dame od početka karijere odbijale su da se odreknu svojih oblina, jer sebi najlepše upravo takve

Viktorijin anđeo Nina Agdal izjavila je da njenom samopouzdanju jako teško pada kada joj kažu da mora da oslabi, iako se ova manekenka može pohvali telom bez mane.

Problem insistiranja na anoreksičnoj mršavosti poslednjih godina se više puta našao u žiži javnosti i dok se u medijima sve češće pojavljuju plus sajz modeli koji svojim izgledom slave prirodnost, evo nekoliko poznatih dama koje su od početka karijere odbijale da se odreknu svojih oblina, jer su jednostavno sebi najlepše upravo takve.

Lina Danam

Tvorac i zvezda HBO serije "Girls" Lina Danam, koja je često na meti kritika zbog svoje punije figure, izjavila je jednom da bi javnosti "bolje bilo da se navikne na njeno telo". "Ne verujem da bi bilo koja mršavica privukla toliku pažnju kad se pojavi u kratkoj suknji bez gaćica kao ja. Naviknite se", planiram da živim 105 godina i da pokazujem svoje butine svaki dan.

Bijonse

Pevačica raskošnih oblina dala je nedavno savet mladim čitateljkama magazina "Teen Vogue" da prihvate onako telo koje imaju."Prihvatite telo koje imate. Ako imate obline, volite ih. Ono za šta treba da se borite jeste da imate lepo, ali što zdravije telo, nebitno da li je mršavo ili punije. Najvažnije je da volite sebe i da budete zdrave.

Kejt Apton

"Stvarno ne razumem zašto se tolika fama pravi oko grudi, ali znam zašto ih ja volim i ne trpim kritiku na račun toga što su velike.Kao devojčica sam bukvalno bila ravna kao daska i svi su me zbog toga zadirkivali, govorili mi da nisam lepa. Kad mi je pubertet konanačno doneo bujno poprsje, jednostavno sam ga obožavala - ispričala je Kejt.

Salma Hajek

U jednom intervjuu Salma je priznala da je svesna da ima puniju zadnjicom, butine i celulit, ali da uprkos tome ne vežba, jede masno i redovno pije crno vino."Uprkos svemu, poznata sam i lepa, ali ono što najviše volim kod sebe nema veze s tim, jer ne dozvoljavam da me kao osobu definišu bogatstvo i lepota".

Amerika Ferera

Zvezda serije "Ružna Beti" istakla je jednom da joj smeta koliko se pažnje u modernom svetu poklanja fizičkom izgledu. "Sva ta briga oko tela u senci ostavlja ono što mislim da je mnogo važnije, a to je ljubav prema sebi i upoznavanje sebe iznutra.

Kristina Hendriks

Dok se još bavila modelingom, prilikom svoje prve posete Italiji pila je kapućino svaki dan i ugojila se skoro sedam kilograma. "Osećala sam se božanstveno. Skidala bih odeću i gledala se u ogledalu i mislila kako konačno izgledam kao žena. Toliko sam sebi bila lepša, da nikad više nisam pokušala da oslabim".

Džesika Simpson

Komentarišući brojne kritike kojima se javnost na nju obrušila pošto je naglo dobila višak kilograma, atraktivna plavuša je izjavila da nije izgubila samopouzdanje i da se ne nervira mnogo zbog kilaže."Nisam želela da budem anoreksična i mislim da je to bila ispravna odluka, kojom sam na neki način brendirala sebe. Kad si premršav, većina običnih devojaka ne može nikako da se identifikuje s tobom".

Kim Kardašijan

Kad su je kritikovali zbog celulita, rekla je: "Pa šta?""Nikad nisam tvrdila da sam savršena. Besmisleno je pomisliti da je neko bez mane samo zato što je stalno pod reflektorima. Nekad se strašno prejedem, ali se i tad osećam sjajno, jer pomislim "ovo je vredelo".

Adel

Adel je u jednom intervjuu istakla da nikad o sebi ne razmišlja kao o plus sajz osobi ili kao o nekome ko je "veći" od ostalih zvezda. "Nije bitno kako izgledaš, dok god si srećan u svojoj koži. Pre nego što poželiš da popraviš nešto na sebi, prvo budi siguran da zaista voliš sebe.

Dženifer Lopez

O tome koliko Dženifer drži do svojih oblina najbolje svedoči činjenica da je jednom čak otpustila menadžera zato što joj je naredio da smrša."Zašto ne bih smela da imam malo više mesa na sebi? Nikad smatrala sebe debelom. To sam ja, pored takvih žena sam odrasla i uvek sam to smatrala prelepim. Nikad nisam mislila da ima potrebe da se menjam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track