LBGT: Željko, izvini se! Joksimović: To je moje mišljenje!

Reagovanje na sinoćnju emisiju X Factor

LBGT: Željko, izvini se! Joksimović: To je moje mišljenje!

Pop kultura -
Član žirija bio je šokiran transvestitom iz Makedonije Fifijem i dao mu "ne", uz komentar da nije konzervativan, ali da mu se ne dopada

Udruženja za zaštitu LBGT prava zatražilo je izvinjenje od Željka Joksimovića zbog komentara koji je uputio transvestitu iz Makedonije Fifiju u drugoj emisiji X Factor.

Naime, transseksualc iz Makedonije Filip učestvovao je u najgledanijem muzičkom šou i prošao u sledeći krug takmičenja, iako mu pevač i kompozitor dao ne.

"Ne znam šta da vam kažem. Filipe, Fifi, molim te, otpevaj mi još nešto. Ja sam malo šokiran. Nisam previše konzervativan, ali opet..." Međutim, Makedonac nije uspeo da ubedi Joksimovića

"Ovo se meni ne dopada", rekao je Željko i jedino je od njega Fifi dobila "ne".

Nakon Željkovog komentara oglasila su se i udruženja Gayten-LGBT, Centar za promociju LGBTIQ prava i Labris, koja su osudila Joksimovićevo ponašanje.

Joksimović je na Tviteru napisao da smatra "da ima pravo na svoj ukus".

"Kao član žirija, imam pravo na svoje mišljenje i svoj ukus. To je legitimno pravo. Valjda vas to uče u školama koje pohađate", napisao je pop pevač na svom Tviter profilu.

U PR službi Željka Joksimovića rečeno je da je Željko rekao sve što je imao i da se najverovatnije neće dalje oglašavati o tom slučaju.

http://www.youtube.com/watch?v=z1OI5e2IHLY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track