TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Super Sneki kao Madona pobedila za decu obolelu od kancera
Foto: TV PRVA

Izgulila kolena

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Super Sneki kao Madona pobedila za decu obolelu od kancera

Pop kultura -
Sneki je za izvođenje pesme "Like a Prayer" uložila mnogo truda i rada, a osvojenu nagradu od 1.000 evra poklonila je dečjem onkološkom odeljenju u bolnici u Tiršovoj
1 / 7 Foto: TV PRVA

Snežana Babić Sneki pobednica je pete epizode Tvoje lice zvuči poznato, koja je bila u Madoninoj koži.

Kao pop ikona, Sneki je pevalapopularnu numeru "Like a Prayer" neprekidno igrajući sa plesnom trupom nasceni. Za izvođenje ovog zadatka uložila je mnogo rada i truda, čak iizgulila kolena, ali to je urodio plodom. Svoju nagradu od 1.000 evra Sneki jepreusmerila dečjem onkološkom odeljenju u bolnici u Tiršovoj.

"Ja bih se zahavlim svime, a nagradu dajem deci kojima je najpotrebnija, oboleloj od kancera", rekla je Sneki.

Aleksa Jelić nije oduševio žiri svojim izvođenjem romantičnog Barbe - Vlade Georgieva, dok je Boris Milivojević imao senzacionalan nastup kao Ivica Dačić pevajući u duetu sa Halidom Bešlićem "Miljacku". Tamara je glumila seksi cicu obučenu u Jelenu Rozgu, dok je Anu Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca - prvo je bila Psaj, pa Pavaroti, a sada je Elton Džon. Goca Tržan je pevala čuvenu "Suadu" i imitira Sašu Lošića, Knez se uhvatio u koštac sa rakošnim vokalom Fredija Merkjurija, dok je Sara uskačila u kožu Aleksandre Radović. Skaju je pripala nezahvalna imitacija Marije Šerifović pošto je nastup izvodio pred njenim očima. Iako je imao tremu, Šerifovićeva je bila fascinirana njegovim nastupom. Prošlonedeljni pobednik Željko Šašić uhvatio se u koštac sa eksplozivnim Akslom Rouzom.

U generalnom plasmanu vodi Snežana Babić Sneki sa 174 poena, drugi je Boris Milivojević sa bodom manje, dokk je treći Željko Šašić sa 171 poenom.

00.00 - Imitacije za sledeću emisiju

Aleksa Jelić - BijonseGoca - Cane iz BrejkersaAna - ZazTamara - LakaSara - Majli SajrusŠašić - Oliver DragojevićKnez - Kemal MontenoSkaj - Robin TikBoris - BajagaSneki - Ana Bekuta

23.56 - Pobednik pete epizode je Super Sneki u koži pop dive Madone, sa 61 bodom, drugi je bio Boris Milivojević

23.35 - GLASOVI ŽIRIJAMarija Šerifović: Aleksa Jelić 2, Ana Kokić 3, Sara Jovanović 4, Tamara Dragičević 5, Goca Tržan 6, Knez 7, Željko Šašić 8, Sneki 9, Skaj Vikler 10, Boris Milivojević 12.Ivan Ivanović: Aleksa Jelić 2, Ana Kokić 3, Goca Tržan 4, Tamara Dragičević 5, Sara Jovanović 6, Željko Šašić 7, Sneki 8, Skaj Vikler 9, Knez 10, Boris Milivojević 12.Katarina Radivojević: Aleksa Jelić 2, Goca Tržan 3, Sara Jovanović 4, Ana Kokić 5, Željko Šašić 6, Tamara Dragičević 7, Skaj Vikler 8, Knez 9, Boris Milivojević 10, Sneki 12.Marija Mihajlović: Goca Tržan 2, Aleksa Jelić 3, Ana Kokić 4, Sara Jovanović 5, Tamara Dragičević 6, Željko Šašić 7, Boris Milivojević 8, Knez 9, Skaj Vikler 10, Sneki 12.Posle glasova žirija vodi Boris Milivojević sa 42 boda, dok Sneki 41 bodom.Glasovi takmičara:Sneki pet poena dala Ani Kokić, Tamara pet poena za Super Sneki, Skaj pet poena dao je Željku Šašiću, Goca je svojih pet poena dala Aleksu Jelića, Aleksa Jelić glasao je za Skaja, Boris pet poena dao je Super Sneki, kao i Sara Jovanović. Željko je pet poena dao Sari, Ana je glasala za Sneki, dok je Knez pet poena dao Borisu.

23.22 - Halid Bešlić je premijerno predstavio svoju pesmu "Kad pukne srcu nit".

23.10 - Aleksa Jelić se našao u ulozi Vlade Georgieva. Peva "Nisam ljubomoran". "Izazovno je imitirati njegovu boju glasa. Neću moći da stojim mirno, nego ću se razigrati", rekao je Jelić. "Možda kada vidi ovo, Vlado će da počne da đuska", rekao je Jelić."Ti si pretalentovan momak i to je istina, međutim ja mislim da Vlado nije za života imao ovoliko pokreta. Tebi je bilo teško da budeš statičan i to je jedina zamerka", rekla je Marija Šerifović. "Ovo je bio razigran Vlado. Boja glasa mi nije bila kao Vladina. Moraš da se potrudiš više. Meni je žao što ne dobijaš neke izazovnije imitacije jer si ti jako razigran", rekla je Katarina. "Očigledno se Aleksi puno igra. Ovo je bilo sve samo ne Vlado Georgiev. Vlado ne bi tako", rekla je Marija Mihajlović. "Niđe veze sa Vladom Georgiev, ali suštinski si otpevao Vladinu pesmu. Više sreće u posledećoj epizodi", rekao je Ivan.

22.45 - Još jedan nastup ulazi u istoriju dobrog šou programa. Ana Kokić kao Elton Džon i Željko Šašić kao Eksl Rouz zajedničkim snagama izveli su "Boemsku rapsodiju". Njih dvoje su verno dočarali nastup ovih velikih zvezda savelikog humanitarnog koncerta koji je grupa Queen organizovala 1992. godine u čast Fredija Merkjurija. Posle njih na scenu je ušao Željko Šašić kao energični Ekseli Rouz. "Prvi put sam pevao na engleskom. Malo sam i poleteo. Ovo uopšte nije lako", rekao je Knez."Meni je fanscinantno da moje kolege iz druge branše, narodnjačke, fantastično pevaju zabavnjake. Željko, kilt je strava. Ovo su veoma teška pesme, ja ne bih imala hrabrasti. Svaki čast. Fredi, bilo mi te je žao, izgledalo je da ti je bilo neugodno dok si visio", rekla je Šerifovićeva. "Vas troje ste jedan zanimljiv i inspirativan prizor. Mislim da je Elton Džon malo puniji, ličiš na Harija Potera. Željko, ti si ušao u ovaj šou. Drago mi je da te vidim u suknji. Imaš lepe noge. Puno hrabrosti, Kneže, na tu figuru rasopčati se. Visio si kao šunka neko vreme, malo si mi bućkast", rekao je Ivan. "Željko, ti si večeras briljirao na engleskom. On jako vrišti kad peva, uživala sam dok sam te gledala. Kneže, imao si baš hrabrosti kada si se vinuo u nebesa. Počeo si da obraćaš pažnju na izraz lica i to je pohvalno, tako nastavi. Džon, napravila si veliki pomak. Sjajno, samo ne liči kostim, ali sjajno što se pevanja tiče", rekla je Katarina. "Ana, sve si uradila savršeno, jedina zamerka je kostim. Potrudila si se i jako si dobar imitator. Knez, sjajno, vokalno izuzetno. Malo je Fredi puniji. Meni liči na turskog taksistu. Ono što liči su zubi, ali jako lepo si otpevao. Svaki čast, bilo je fantastično. Željko, pokazao si neverovatnu energiju. Lako si to odradio", rekla je Marija.

22.24 - Sara Jovanović je dobila pesmu mentorke Aleksandre Radović. Peva njenu baladu "So u moru". "Napokon nešto emotivno, iskreno. Bože pomozi da sve to bude dobro", rekla je Sara pre nastupa. "Imala sam tremu. Volim i balade i brze pesme", rekla je Sara.

22.05 - Najavljen je Boris Milivojević kao Halid Bešlić i pesma "Miljacka", a na sceni se u stvari pojavio pravi Halid Bešlić. Kada se na sceni pojavio Boris u liku Ivice Dačića, poznat kao veliki ljubitelj pesme "Miljacka", nastala je prava euforija u studiju.

Halid je pohvalio Borisovu interpretaciju, rekavši da je kao original, mada je dodao da i Ivica isto lepo peva. Koliko je ova pesma popularna toliko je premijer popularisao. "Kopija, original, nema šta. Koliko je bila popularna u mojoj izvedbi, toliko ju je i premijer popularisao. Ovo je Boris lepo otpevao, ali je i Ivica", rekao je Halid."Hteo bi da pozdravim svoje kolege iz policije i vlade", imitirao je Boris Dačića."Ovo je genijalnost. Boris je sega-mega car. O interpretaciji da ne govorim, ako može da sredimo neke kazne za parking", rekla je Marija. "Ovo je bilo fenomenalno. Čestitam vam na tome", rekao je Ivan. "Nisam očekivala Halida Bešlića, a onda sam kada sam videla Halida mislila sam da je dobra maska. Bio si sjajan i ličiš na našeg predsednika vlade", rekla je Katarina.

http://www.youtube.com/watch?v=vqD3xVeTL_I

21.55 - Goca Tržan je treći put za redom muško. Ovog puta našla se u ulozi pevača "Plavog orkestra" Saše Lošića i peva i pleše uz taktove čuvene "Suade". "Meni je suđeno da budem muško. Uopšte mi nije teško, ja sve zadatke ispunjavam. Ja sam pre slušala pre Bajagu, nego Lošu", rekla je Goca."Razmišljam da promenim pol, za stalno. Počela sam da uzimam testosteron, zaozbiljno", rekla je Goca, koja je i ovaj put imala nokte, kao i u prošlim nastupima. "Goco, da li si to ti?. Ovo je meni sve genijalno. Ti si meni, Lošo, strava", rekla je Marija Šerifović. " Ovo je iz 85 godine. Dobićeš manju ocenu", rekao je Ivan. "Ti nas uvek dobro zabaviš. Skok u vis je Loša radio, a ti ovde nisi. Ja to nisam vežbala, ali znam da je to radio. Ima specifičan skok. Jako si dobra", rekla je Katarina. "Što se pevanje tiče, mogli smo da promenimo intonaciju. Ti si uspela da savladaš. Beskrajno si bila zabavna", rekla je Marija.

21.40 - Skaj Vukler peva Molitvu, pesmu Marije Šerifović. Skaj je na sceni bio potpuno čaroban u koži specijalne članice žirija Marije Šerifović dok je pevao pobedničku pesmu Evrosonga "Molitva". Sve je bilo kao u Helsinkiju 2007. što je publika pozdravila ovacijama, a sama Šerifovićeva velikim naklonom. Marija Šerifović je počela i da plače od smeha. "Imam tremu prvi put u život. Mnogo mi je smetalo što je Marija član žirija", rekao je Skaj. "Strava, strava, strava. Činjenica da moje kostime nije teško nositi. Svaka čast, to je bilo pretačno", Marija je bila oduševljena. "Stvarno strava, fantastično. Ti si otpevao fenomenalno. Mnogo mi je drago što dobro ulaziš u ovaj šou", rekao je Ivan. "Bio si sjajan, divan", rekla je Marija.

21.30 - Za Tamaru Dragičević kao da su rezervisane uloge seksepilnih dama estrade. Ovog puta glumica je ušla u lik Jelene Rozge i otpevala pesmu "Žena, majka,kraljica". "Neka boja glasa je slična moja, nekako malo viša. Veoma sam sigurna u sebe", rekla je pre nastupa Tamara."Mnogo mi se sviđaš što si bila bezobraznija i što si imala seksepil i tu si se opustila. Tvoje karikiranje je dobro i osećaš se dobro jer si nenormalno seksi", rekla je Katarina. "Meni je ovo bilo super, pokreti. Ovo nije bilo teško otpevati. Meni je bilo super", rekla je Marija Šerifović. "Fenomenalno su dočarala energiju. Predivno izgledaš. Veoma si uspešno uradila imitaciju", rekla je Marija. "Hvala ti bože što je Tamara u ovom šou. Što se tiče seksepila, on je visoko kao i moj pritisak", rekao je Ivan.

21.11 - Super Sneki otvara šou imitirajući Madonu. Ona peva "Like a Prayer". "Biće veoma teško igrati i pevati, ali ja to volim", rekla je Sneki pre nastupa. Publika je na nogama oduševljena interpretacijom. "Moja molitva nije nikako bolja od molitve Marije Šerifović. Njena je najbolja", rekla je zadihana Sneki, koja je fenomenalno otpevala."Ja Sneki obožavam, obožavam ono što je pokazala do sada. Ovo je bio za nju mačiji kašalj", rekla je Marija Šerifović. "Nastup je bio fantastičan, vratila si me u mladost jer sam ja bio zaljubljen u Madonu", rekao je Ivan. "Mislim da bi ti Madona pozavidela. Imam jednu stvar, ono što znam, ona ima problem sa očima, ona neprestano trepće, a to nisam mogla da vidim odavde. Ako je bilo i to, onda je fenomenalno", rekla je Katarina. "Ovo je bilo za tebe zahtevna imitacija. Bilo ti je jako teško, a dokaz za to su tvoja kolena", rekla je Marija, a Sneki je pokazala svoje modrice.

http://www.youtube.com/watch?v=imKk3RrJ3G8
http://www.youtube.com/watch?v=Fji88rV00Ls

PRAVILA* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track