MTV NAGRADE: Keti Peri visila na kugli, Eminem globalna ikona

Amsterdam

MTV NAGRADE: Keti Peri visila na kugli, Eminem globalna ikona

Pop kultura -
Sajrus, koja je dobila nagradu za najbolji spot za "Wrecking Ball", iskoristila je svoj tviter sukob sa muzičarem Robinom Tikijem sa dodele američkih VMA nagrada u agvustu i pojavila se u mini haljini sa porukom oko kukova "Molim, zaustavite nasilje
1 / 9

AMSTERDAM - Pop zvezda Keti Peri proglašena je za najbolju pevačicu na dodeli evropskih MTV nagrada u Amsterdamu, "porazivši" tako Ledi Gagu i Majli Sajrus.

Sa tri pop dive u konkurenciji, nadmetanje za titulu najbolje pevačice bilo je najinteresantnije gledaocima sinoćne dodele 20. muzičkih nagrada.

Peri, kojoj je ovo treća MTV EMA nagrada, dramatično je, kako prenose agencije, izvela svoju novu pesmu "Unconditionally" dok je visila sa šljokicama prekrivene kugle uzdignute devet metara iznad pozornice.

Sajrus, koja je dobila nagradu za najbolji spot za "Wrecking Ball", iskoristila je svoj tviter sukob sa muzičarem Robinom Tikijem sa dodele američkih VMA nagrada u agvustu i pojavila se na crvenom tepihu u mini haljini sa porukom oko kukova "Molim, zaustavite nasilje".

Britansko-irski dečački bend "One Direction" imali su dobro veče pošto su kući otišli sa nagradom za najbolji pop, a Hari Stajls je nagrađen za modni ukus.

Američkom reperu Eminemu uručena je nagrada "Globalna ikona" za životno dostignuće, kao i nagrada za hip hop izvođača svega nedelju dana pošto je proglašen za umetnika godine na prvoj dodeli Ju Tjub muzičkih nagrada.

Frontmen grupe "Thirty Seconds to Mars", glumac Džared Leto iskoristio je nagradu za najbolju alternativu pozvavši na minutu ćutanja za žrtve tajfuna koji je odneo 10.000 života na Filipinima.

Džstin Biber je četvrtu godinu za redom zadržao status najboljeg muškog izvođača, dok su Bijonse i Bruno Mars dobili nagrade za najbolji nastup uživo i najbolju pesmu. Kinez Kris Li je najbolji međunarodni izvođač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track