TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Aleksa Jelić kao Bijonse osvojio 1.000 evra za slepe!
Foto: TV Prva

Spektakularan nastup

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Aleksa Jelić kao Bijonse osvojio 1.000 evra za slepe!

Pop kultura -
Nagradu od 1.000 evra Aleksa je odlučio da dodeli Udruženju za slepe i slabovide
1 / 15 Foto: TV Prva

Aleksa Jelić je pobednik šeste episode šoua Tvoje lice zvuči poznato i njegova fantastična imitacija američke dive Bijonse. Aleksa je zasluženo zasenio sve ostale takmičare svojom transformacijom uz izuzetno zahtevnu koreografiju u vatrenom nastupu za pesmu "Single ladies". Nagradu od 1.000 evra Aleksa je odlučio da dodeli Udruženju za slepe i slabovide.

"Ako se slažete, to je jedan od najtežih hendikepa, pa bih hteo da nagradu dam Udruženju za slepe i slabovide", rekao je Jelić.

Pored pobede u ovom izdanju šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, Aleksa Jelić trenutno deli prvo mesto sa Anom Kokić u generalnom plasmanu sa 206 poena, dok je na trećem mestu Knez.

U ovoj emisiji gostujući žiri bio je Bora Čorba. Muški likovi kao da su "napali" Gocu, pa je ona ovaj put bila Cane iz Brejkersa, koja je energičnim nastupom rušila binu. Ana Kokić je konačno bila žensko i odlično dočarala šarmantnu Francuskinju Zaz.

Tamara je glumila šašavog Laku, Šašić - Olivera Dragojevića, a Knez - Kemala Montena. Sneki se vratila svojoj muzici i bila je u koži svoje koleginice Ane Bekute, dok je Boris Milivojević promenio boju glasa i "iz bunara" pevao jednu od popularnih Bajagin pesama 220 u voltima. Imitacija Skaja kao Robina Tika i Sare kao Majli izazvala je pravu kontroverzu među žirijem i izvođačima jer su pevači odbili da do kraja izvedu koreografiju. Ivan i Marija su im to najviše zamerili jer oni na sceni glume a ne predstavljaju sebe.

Voditelji šou programa su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evro nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

http://www.youtube.com/watch?v=P9iQ_BiqhGY

Zadaci za sedmu epizodu:Ana – LoreenGoca – Marina PerazićŽeljko – MiligramKnez – Barbra StrejsendTamara – Dom za vešanjeSkaj i Aleksa – Moulin RougeBoris – Toni CetinskiSneki – Gile/Električni orgazamSara – Bebi Dol

23.20 - GLASOVI ŽIRIJABora Čorba: Boris Milivojević 2, Skaj Vikler 3, Željko Šašić 4, Goca Tržan 5, Sara Jovanović 6, Sneki 7, Tamara Dragičević 8, Knez 9, Ana Kokić 10, Aleksa Jelić 12.Ivan Ivanović: Boris Milivojević 2, Željko Šašić 3, Tamara Dragičević 4, Sneki 5, Goca Tržan 6, Skaj 7, Sara Jovanović 8, Ana Kokić 9, Aleksa Jelić 10, Knez 12.Katarina Radivojević: Boris Milivojević 2, Tamara Dragičević 3, Sara Jovanović 4, Skaj Vikler 5, Goca 6, Sneki 7, Željko Šašić 8, Ana Kokić 9, Aleksa Jelić 10, Knez 12. Marija Mihajlović: Sara Jovanović 2, Boris Milivojević 3, Skaj 4, Sneki 5, Tamara Dragičević 6, Goca Tržan 7, Željko Šašić 8, Knez 9, Ana Kokić 10, Aleksa Jelić 12.

"Dala sam svoj maksimum, ali ne želim da imam ovakve scene. Imam svoje principe. Ja tako ne doživljavam umetnost", branila je svoj stav Sara zašto nije izvela do kraja kontroverzni ples Majli Sajrus, pa ju je čak i Marija kaznila zbog toga i dala joj samo dva poena.

GLASOVI TAKMIČARA: Tamara daje 5 Aleksi Jeliću, Boris svojih 5 poena dao je Goci Tržan, Aleksa Goci daje 5 poena. Ana je 5 poena dala Aleksi, Sneki je dala pet poena Željku, Knez je isto dao Željku 5 poena, dok je Željko dao 5 poena Goci, Skaj Borisu, Sara je dala 5 poena Aleksi, dpk je Goca 5 poena dala Sari Jovanović.

Aleksa Jelić je sa 59 poena pobedio u šestoj epizodi.

23.00 - Goca Tržan i ovu emisiju je muško, a ovaj put je u koži Caneta iz Partibrejkersa. Energičnim nastupom je zapalila studio. Goca je za ovaj nastup sakrila nokte. "I stav i glas sasvim Cane. Malo sam se uplašio da neće imati Canetovu energiju", rekao je Bora. "Bila si super. Malo si niža", rekao je Ivan. "Svi su veći od mene i tebe", odgovorila mu je Goca. "Mislil da si dala maksimu, rušila se scenografija, ali to je rokenrol", nastavio je Ivan. "Sjajno je uradila Canetovu afektaciju. Bila si fantastično. Svaka čast", rekla je Katarina. "Bila si fantastična. Drago mi je što si sklonila nokte, Cane ti to nikada ne bi oprostio", rekla je Marija.

22.32 - Sara kao Majli Sajrus i Skaj kao Robin Tik. Oni izvode veliki hit "Blurred lines" koji je napravio pravu pometnju na dodeli MTV nagrada kontroverznim plesom. Na sceni im se pridružio i Ajs Nigrutin."Oni su fatastični, ja sam malo zeznuo tekst. Nadam se da mi neće zameriti jer je ipak na engleskom. Kada su me zvali, bilo mi je frka jer su rekli ako nećeš ti, onda će Sneki", rekao je Ajs."Mene neko seksualno eksplatiše ovde. Ako nemam masku, onda imam ružnu periku", rekao je Skaj, misleći na crno-belo odelo koje nosi, a navijač je Crvene zvezde."Ja ne znam ovu pesmu. Raspitao sam se i svi se slažu da je Sara bila fantastična i da je Skaj bio dobar. Divno je što ova deca gledaju perverzije", rekao je Bora. "Ja znam ovaj nastup sa dodele nagrada. Tu vam je nešto falilo", rekao je Ivan, misleći na mešanje guze Majli Sajrus ispred Robina. "Ako se nešto kopira, onda je trebalo do kraja. Odlično je Sara otpevala. Bili ste zabavni, a sledeći put presamitite jedno drugo", dodao je Ivan. "Moram reći sam protiv Ivana i drago mi je što niste išli do kraja. Ovaj nastup je bio vulgaran. Saro, ja te potpuno razumem", rekla je Katarina. "Bili ste sjajni. Da nije bilo borbe, šta će mi reći žena, šta će mi reći roditelji. Vi ovde glumite, ali bih volila da totalno lagano ovo prihvatite", rekla je Marija. Skaj je ušao u polemiku sa Marijom rekavši joj da dođu i sami to urade i da mu je dosta da mu govore šta je dobro, a šta nije. Njih dvoje su odbili da izvedu kontroveznu scenu i zbog toga su ih Marija i Ivan kritikovali.

22.20 - Knez i Željko Šašić izvode duetsku pesmu "Nije htjela" i ulaze u kože Kemala Montena i Olivera Dragojevića. "Gledali smo dva izuzetna pevača u fatastičnoj pesmi. Kemal se bolje snašao. Jako je teško imitirati Olivera koji je ima prašinu u glasu, a Željko je otpevao fantastično, ali je Kemal bio ubedljiviji", rekao je Bora. "Ovo je bila jedna lepa gej priča. Odlično ste otpevali. Večaras si pevao kao Kemal Monteno, ovo je najbolje tvoje izdanje. Fasciniran sam", rekao je Ivan. "Mislim da Oliver nije izazov, jeste teško jer ne može da se karikira. Takli ste me u srce. Kneže, ti napreduješ iz emisije u emisiju. Trudiš se i zvučao si baš kao Kemal Monteno", rekla je Katarina. "Svaka čast. Obojica ste ušli u boju glasova", rekla je Marija.

"Ja sam uživao", rekao je Željko.

22.05 - Super Sneki ušla je u kožu svoje koleginice Ane Bekute pevajući hit "Zlatiborske zore". "Drago mi je što imitiram Anu jer je ona izvrstan pevač. Mislim da ću se dobro snaći", rekla je Sneki pre nego što je izašla na scenu. "Posle Madone i izguljenih koljena, bilo mi je veoma komforno, zadovoljstvo mi je što je to Ana jer je ona korektan izvođač", rekla je Sneki koja je zadovoljna što je i žiri pevao sa njom.

"Maksimalno skinuta Ana Bekuta, Savršeno. Glas i pevanje. Ja sam malo cepidlaka pa moram da kažem da mi nedostaje kilaža ali i Mrka", rekao je Bora. "Pevala si fantastično. Razvalila si. Ani fali Mrka kao Haris Džinović bez brka", rekao je Ivan. "Ovo je tvoj teren. Počela si da karikiraš i to je za svaku pohvalu", rekla je Katarina. "Odlično izgledaš, toliko si lepa da ti sve lepo stoji. Ovo je bio lagan zadatak za tebe", rekla je Marija.

21.55 - Ana Kokić peva veliki hit "Je Veux" francuske pevačice Zaz. Pevačica je tokom ovog šou pevala na korejskom, italijanskom i engleskom, a večeras peva na francuskom. "Bilo je teško pevati na francuskom, tresla sam se", rekla je Ana posle nastupa.

"Bravo, Ana. Toliko je lepo videti koliko napreduješ. Ja ne znam francuski, ali odličan izgovor i boja glasa je bila kao kod Zaz. "Ana nije proždrnula nikoga. Verujem da je Ana imala najnezahvalinije zadatke do sada, pa ću da joj to sve uračunam u bodove. Svaka čast", rekao je Bora. "Moje znanje francuskog je uličarskog tipa. Bila si fatastična", rekao je Ivan. "Mnogo je jednostavnije što si imala bend. Ovo je pravo uživanje", rekla je Marija.

21.40 - Aleksa Jelić kao Bijonse. Peva i pleše uz pesmu “All the single ladies, all the single ladies”. U publici je zavladao muk kada je na scenu izasla Bijonse. Aleksa Jelić sa savršenim nogama i igračkom pratnjom digao je na noge publiku. "Imao si problema sa kolenom. Dobio si blokadu. Kako si osećaš", pitao ga je viditelj, a Aleksa je rekao da je super i da je zadovoljan.

"Aleksa ti si jedna od boljih riba koji se takmiči u ovom šou. Ovo je bila odlična tačka. Bio si briljantan. Ovo si odradio izvanredno. Malo sam više gledao ove devojke, izvini Aleksa", rekao je Ivan. "Konačno si u nekom svom raspoloženu. Bio si super. Odlično", rekla je Marija. "I koreografija i nastup zaslužuju najvišu ocenu", rekao je Bora. Katarina je htela da proba da zajedno sa Jelićem izvede neke korake iz koreografije jer nikada to nije uspela. "Odlično si otplesala", pohvalio je Jelić.

21.30 - Boris Milivojević ulazi u Bajaginu kožu i peva "220 u voltima". "Obožavam ovakve zadatke. Bajaga stoji i drži gitaru. Što manje mrdanja", rekao je glumac pre nastupa. "Kao da mi fali koji centimetar i imam malo više. A bolje se osećam kao mega zvezda nego političar", rekao je Boris.

"Više mi liči Akija iz Parnog valjka", rekla je Katarina. "Vipe liči na Žeru iz Crvene jabuke, a mogao je da malo vbiše mumla kao Bajaga", rekao je Bora. "U nekim refrenima si išao više i razumeli smo te, a Bajaga je ipak malo mumlao. Ti si preftatastičan u nekim epizodama, a u nekim onako", rekao je Ivan. "Meni je ovo zvučalofatastično", Rekla je Marija.

21.05 - Veče otvara Tamara Dragičević koja imitira Laku, bosanskog predstavnika na Evroviziji. "Bojim se da ne zaboravim tekst", rekla je Tamara pre nastupa. Glumica je odlično skinula bosanskog pevača i veoma verno je skinula Lakine grimase. "Ja sam impresioniran. Vidi se da glumica peva", rekao je Bora. "Meni i Ivanu se više sviđa kada si gola. Jako dobro si uradila imitaciju, s puno energije", rekla je Katarina. "U pevanju si dosta napredovala, ti si se fatastično snašla", rekala je Marija. "Između toga da žena bude gola ili laka, ja biram da bude laka. Simpatičan nastup. Odlično si to uradila", rekao je Ivan i obratio se voditeljki i rekao da bude dama i da ne naseda na njegove provokacije jer je rekao da je Tamara imala lepe i male cipele, za razliku od Marijinih.

Moram da se zahvalim Željku Šašiću što me je imitirao. Jedno vreme sam se u gradu predstavljao kao Željko, jer mi je prijalo da budem mlađi i mršaviji, rekao je Bora, koji je gostujući član žirija.

http://www.youtube.com/watch?v=sEhxkgK7LQA

PRAVILA* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track