Najnovije vesti

REKLA JE DA JOJ SE SVIĐAM: Nikola Đuričko sa Anđelinom Džoli na specijalnom Oskaru

Poznati glumac otkrio

REKLA JE DA JOJ SE SVIĐAM: Nikola Đuričko sa Anđelinom Džoli na specijalnom Oskaru

Pop kultura
Srpski glumac na dodeli filmskih nagrada u Los Anđelesu izjavio da mu je rečeno da se dopada svetskoj divi

U društvu svetskih zvezda.
Nikola Đuričko je na dodeli filmskih nagrada u Los Anđelesu na kojoj je Anđelini Džoli odano priznanje za humanitarni rad i volontiranje sa izbeglicama bio rame uz rame sa svetskom divom. Pošto je imao priliku da održi govor posvećen Džolijevoj, Đuričko se našalio da mu je rečeno da se dopada Anđelini:

- Zvali su me i rekli: Svidaš se rediteljki. Pitao sam kome se sviđam, a oni su mi rekli: Anđelini Džoli - rekao je glumac i dodao:
- Rekao sam im: Ne lažite me! Budući da sam glumac iz Beograda, ne dobijam često ovakve ponude - rekao je Đuričko, a cela sala se nasmejala.

Priznanje koje dodeljuje Američka filmska akademija svakog novembra ove godine je otišlo u ruke Džolijevoj, a holivudskoj eliti su je predstavili glumci iz filma „U zemlji krvi i meda“, koji je ona režirala. Čast da kaže nekoliko lepih rečenica o supruzi Breda Pita imao je upravo naš poznati glumac, pa je taj momenat iskoristio da se našali i oduševi sve prisutne.

Glumci su joj, osim na datoj šansi, zahvalili što je ljudima koji su proživeli sukobe na Balkanu pružila priliku da se izraze, a Džolijeva je izjavila da joj je majka uvek govorila da treba da živi život od koga će i drugi imati koristi.

(Z. M.)

Bacila oko na Đurička... Anđelina Džoli
Bacila oko na Đurička... Anđelina Džoli

 Pričali o Anđelini... Ekipa filma „U zemlji krvi i meda“
Pričali o Anđelini... Ekipa filma „U zemlji krvi i meda“


http://www.youtube.com/watch?v=PovgMMM9Ahk

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...