Raspisan konkurs za nagradu Radoje Domanović

Prijavite se

Raspisan konkurs za nagradu Radoje Domanović

Pop kultura -
Konkurs se raspisuje za dodelu nagrade za najbolju knjigu satire objavljenu na srpskom jeziku u 2012. i 2013. godini i za ukupan doprinos srpskoj književnoj satiri, navedeno je u saopštenju UKS-a

Udruženje književnika Srbije raspisuje konkurs za dodelu književne nagrade za satiru "Radoje Domanović".

Konkurs se raspisuje za dodelu nagrade za najbolju knjigu satire objavljenu na srpskom jeziku u 2012. i 2013. godini i za ukupan doprinos srpskoj književnoj satiri, navedeno je u saopštenju UKS-a.

Konkurs je otvoren do 31. januara 2014. godine. Obrazložene i potpisane predloge (uz navođenje broja telefona, adrese i adrese elektronske pošte predlagača i autora), kao i knjige šalju izdavači, udruženja, ili pojedinci u tri primerka na adresu: Udruženje književnika Srbije (za Konkurs "Radoje Domanović"), Francuska 7, 11000 Beograd, Srbija.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri u sastavu: predsednik Udruženja književnika Srbije Radomir Andrić i književnici Milovan Vitezović, Srba Ignjatović, Petar Žebeljan, Slobodan Simić i Aleksandar Čotrić.

Priznanje će laureatima biti uručeno na svečanosti koja će biti održana povodom godišnjice rođenja Radoja Domanovića, polovinom februara naredne godine u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track