MISLIO OBIČNA FLEKA: Hju Džekmenu s nosa uklonjen rak kože

Pobednik X-Men dobio bitku s opakom bolešću

MISLIO OBIČNA FLEKA: Hju Džekmenu s nosa uklonjen rak kože

Pop kultura -
Molim vas, ne budite blesavi kao ja. Idite na kontrolu. I koristite kreme za sunčanje, posavetovao je Australijanac svoje fanove

Dobro je prošao.

Australijski glumac Hju Džekmen otkrio je da je bio na lečenju raka kože. On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa flasterom na nosu.

- Moja supruga Deb rekla mi je da proverim promenu na nosu i bila je u pravu. Dijagnostikovali su mi uobičajeni oblik karcinoma kože bazaliom, koji je retko fatalan - napisao je Džekmen.Fotografiju je postavio u petak, ali nije otkrio kad i kako se lečio.- Molim vas, ne budite blesavi kao ja. Idite na kontrolu. I koristite kreme za sunčanje - posavetovao je fanove.Australija ima najvišu stopu raka kože na svetu i dva od tri Australijanca dobiju dijagnozu pre 70. godine, pokazalo je istraživanje lokalnih zdravstvenih ustanova.Inače, Džekmen je zagovornik istraživanja raka. On je medijima priznao da kad je tražio blagoslov od Fej Dankan, predsednice Fondacije za borbu protiv raka u Australiji, da se oženi njenom ćerkom, ona mu je rekla da je preduslov za to da se bori protiv raka.Hju Majkl Džekmen rođen je 12. oktobra 1968. u Sidneju u izrazito religioznoj porodici kao najmlađi od petoro dece. Roditelji su mu se razveli kad je imao osam godina. Glumom je počeo da se bavi u gimnaziji. Planetarno poznat postaje 2000. godine igrajući Vulverina u „X-Menu“. Uloga je prvobitno dodeljena Dogreju Skotu, ali je on odustao jer je snimao „Nemoguću misiju II“, u kojoj je igrao glavnog negativca. Odbio ju je i Rasel Krou, ali je preporučio Džekmena kao sjajan izbor za taj lik.Na filmskom setu Džekmen pleni kako svojom pojavom tako i šarmom, ali i stalnom spremnošću da udovolji željama reditelja, čak i onima koje se tiču pokazivanja i drugih muških atributa osim mišića. Poslednjih godina povremeno se čuju glasine o njegovoj homoseksualnosti.- Nisam gej - rekao je glumac.Nakon što je Hjuova supruga dva puta spontano pobacila, usvojili su sina Oskara (13) i ćerkicu Avu (8).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track