Ana Sofrenović: Volim da radim sa bivšim mužem!

U dobrim odnosima

Ana Sofrenović: Volim da radim sa bivšim mužem!

Pop kultura -
Razvodi umeju da budu gadna stvar, bolna i neprijatna, ali ima i muškaraca i žena koji su dovoljno razumni da se raziđu na lep način i ostanu u dobrim odnosima

Nakon što je Dragan Mićanović u jednom intervjuu rekao da ne vidi zašto ne bi opet sarađivao sa bivšom suprugom Anom Sofrenović, ona mu je uzvratila na isti način.

Razvodi umeju da budu gadna stvar, bolna i neprijatna, ali ima i muškaraca i žena koji su dovoljno razumni da se raziđu na lep način i ostanu u dobrim odnosima.

Takvi su glumci Dragan Mićanović i Ana Sofrenović, poznati glumački par, koji je posle razvoda, ostao u veoma dobrim odnosima, a mnogi su bili iznenađeni kada su ih videli zajedno u simpatičnoj reklami za banku. Mićanović je nedavno u jednom intervjuu otvoreno izjavio da ne vidi ništa čudno u tome što je sa bivšom suprugom učestvovao u snimanju te reklame i da se nada da će u budućnosti raditi i na drugim projektima.

Ana mu je "riternirala" u istom stilu.

"Mi se jesmo razveli, ali se nismo pokarambasili. Dragan i ja smo i dalje u jako lepim odnosima, brinemo i dalje zajedno o našim kćerkama. Mi smo par koji je rano započeo vezu, rastao zajedno i u tom kontekstu prosto smo napravili drugu vrstu dinamike. Mislim da ta reklama to i plastično pokazuje... ", rekla je Ana.

Upitana da li će njih dvoje opet raditi na nekom drugom projektu, odgovirila je odlučno:

"Sigurno. Reklama se ne razlikuje od filma ili bilo kog drugog projekta. Dragan je fenomenalana glumac, pa zašto onda ne bih radila sa njim neki drugi projekat? Znam da je to veliko čuđenje u javnosti, u smislu kako možemo da komuniciramo i da radimo zajedno, ali, zašto da ne!?".

Ona kaže i da je tužno kada vidi kako se pojedini parovi posle razvoda gložu u javnosti.

"Nije mi jasno kako pojedinci koriste razvod za neku vrstu bojnog polja, pogotovo ako imaju decu. Tada javnost treba da procenjuje ko je kriv, a ko nije, ko je bolji... Meni je to tužno, jer razvodi sami po sebi promene sistem kod čoveka i to je ono najstrašnije. To nije lako ni za koga. Meni je drago što smo Dragan i ja imali sreće što smo oboje ljubomorni na svoju privatnost i vrlo dobro umemo da je čuvamo i zbog naše dece, a i zbog sebe".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track