Najnovije vesti

DIGAO PUBLIKU NA NOGE: Roker iz Novog Sada razdrmao žiri!

Vraća rok u Sebiju

DIGAO PUBLIKU NA NOGE: Roker iz Novog Sada razdrmao žiri!

Pop kultura
Poželeo sam da prvo steknem vaše poverenje, pa onda da vratim rokenrol tamo gde mu je mesto u Srbiji i region, rekao je Miloš Bajat, takmičar koji je svojim ekcentričnim izgledom i glasom oduševio publiku

Roker iz Novog Sada, Miloš Bajat, otpevao je muzičku numeru iz filma Spajdermen. Miloševo pevanje se dopalo žiriju, kao i njegov ekscentričan izgled.

"Dopala mi se tvoja boja glasa i to što nisi skinuo osmeh sa lica", izjavila je Emina Jahović, dok se Kristina malo našalila na sopstveni račun: "Ja kao dežurna veštica ću reći da mi se ovo dopalo i volela bih da te čujem kako pevaš pesmu Aerosmita."

Kiki se složio sa koleginicama "Cela tvoja pojava vrišti: To sam ja! I to je ono što je meni jako lepo i simpatično".

Za razliku od svojih kolega Joksimović je zamerio Milošu na izboru pesme: "Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu."

Takmičar je objasnio Željku da razume šta želi da mu kaže i da je najiskrenije želeo da prvo dobije  poverenje publike i žirija, pa je zato izabrao malo komercijalniju pesmu.

"Poželeo sam da prvo steknem vaše poverenje, pa onda da vratim rokenrol tamo gde mu je mesto u Srbiji i region", rekao je Miloš.

Kristina je bila oduševljena odgovorom, dok je Željko rekao da je to mala kalkulacija i da mu se to ne dopada, ali je, ipak, takmičara upitao da otpeva još jednu pesmu.

Nakon što je ekscentrični roker uspešno podigao publiku i žiri na noge po drugi put, sudije su se oduševile, pa se Miloš plasirao u sledeći krug takmičenja.

Međutim, i kada je otišao sa scene, nastavila se polemika u žiriju. Željko je ostao pri svom mišljenju da Miloš kalkuliše i da to nije dobro, pa mu je Emina kroz osmeh rekla: "Željko bre, svi kakulišemo!"

http://www.youtube.com/watch?v=sDiEKje8V7E

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...