Bijonsin otac dužan 24.000 dolara  za alimentaciju
Foto: Daily Mail

Preskočio dve rate

Bijonsin otac dužan 24.000 dolara za alimentaciju

Pop kultura -
Otac popularne pevačice je navodno preskočio dve rate koje je trebao da plati za osnovne potrebe svog sina što ukupno iznosi 24.000 dolara

Metju Knols, otac popularne Bijonse, je navodno dužan 24.000 dolara alimentacije Aleksandri Rajt, sa kojom ima trogodišnjeg sina Niksona.

Otac popularne pevačice je navodno preskočio dve rate koje je trebao da plati za osnovne potrebe svog sina što ukupno iznosi 24.000 dolara. Aleksandra i Metju su dobili sina 2010, nakon 18 meseci vanbračne afere, nakon čega je krenula surova pravna parnica oko njegovog starateljstva.

Aleksandra je ujedno i bivša glumica, koja je trenutno stavila svoju karijeru na čekanje kako bi mogla da se posveti odgajanju svog sina, a prema navodima američkih medija ona je zbog neisplaćenih rata od strane Metjua, morala da ispiše svog sina iz vrtića.

Metju Knols je jedan od najzaslužnijih ljudi za Bijonsin uspeh, jer je po otkriću njenog talenta dao otkaz na svom poslu, kako bi se posvetio njenoj karijeri. On je bio menadžer njene grupe "Destiny Child", te je nakon toga pomogao pevačici da započne i svoju solo karijeru.

Njih dvoje su raskinuli poslovni odnos kada je Bijonse napunila 20 godina, te od tada pevačica sama ugovara svoje nastupe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track