LEPOTICE I TAJNE POPRSJA: Otkrijte čije grudi su prirodne
Foto: Kurir Montaža

Nadarene

LEPOTICE I TAJNE POPRSJA: Otkrijte čije grudi su prirodne

Pop kultura -
Mnoge poznate ličnosti uvećale su grudi hirurškim putem, ali veliki broj njih nisu imale potrebe za intervencijom

Mnoge poznate ličnosti uvećale su grudi hirurškim putem, ali veliki broj njih je prirodno "nadaren". Saznajte čije su grudi prave, a čije lažne.1. Deniz Ričards Kada je Deniz imala 19 godina, doktor joj je ugradio veće implante nego što je želela. Danas priznaje da bi volela da je tada imala više samopouzdanja i da nikad nije ugradila silikone.

2. Viktoria Bekam Viktroja je godinama izbegavala pitanja da li je imala neku plastičnu operaciju. Naprasno je 1999. počela da nosi grudnjak D veličine, umesto dotašnjeg grudnjaka A veličine. Ona je 2009, prema nekim izvorima, malo smanjila grudi, što je kasnije i sama priznala u jednom intervjuu.

3. Pamela Anderson Pamela je poznata po svojim ogromnim grudima, a kada je pozirala za „Plejboj“ 1989, priznala je da ih je uvećala. Predomislila se 1999. godine i smanjila ih je na pristojnu veličinu.

4. Kejt Hadson Kejt Hadson je uvećala grudi, jer je, kako kaže izvor blizak njoj, „uvek bila nesigurna zbog grudi“. Ona sama nikad nije priznala da se podvrgla operaciji za uvećanje grudi.

5. Melani Grifit Melani Grifit, koja retko govori o plastičnoj hirurgiji, išla je na operaciju za podizanje grudi 1991. godine posle rođenja drugog deteta.

6. Paris Hilton Paris Hilton je 2009. izjavila da nikad nije imala operaciju grudi, rekavši da "voli prirodan izgled“. Paris je priznala da je nosila postavljeni grudnjak, ali da "sada voli sebe takvu kakva je".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track