OKTAVIJA UDATA ZA KARIJERU: Imam Oskara šta će mi deca!

Karijera joj porodica

OKTAVIJA UDATA ZA KARIJERU: Imam Oskara šta će mi deca!

Pop kultura -
Ne planiram da imam decu. Smatram da je majčinstvo stvar odluke, a ja sam svoju donela, rekla je glumica

Oktavija Spenser ne želi da ima decu. Četrdesettrogodišnja glumica je toliko odlučna da je nedavno izjavila da jedini čovečuljak koga može da toleriše u svojoj kući je Oskar, statua Američke filmske akademije.

"Ne planiram da imam decu. Smatram da je majčinstvo stvar odluke, a ja sam svoju donela", rekla je glumica, navodeći da je nameravala, do sada je već trebalo da živi sa mužem i mnoštvom mališana. Oktavija je rekla i da je svesna da godine izmiči i da uskoro neće imati priliku da svoju odluku promeni.

"Jajne ćelije mi izumiru, pa šta. Prošao im je rok trajanja i to je sasvim očekivana i normalna stvar. Nisam tužna zbog toga, sama sam pravila razne izbore u životu pa i ovaj. Karijera je moja porodica", rekla je glumica koja je "zlatnog dečka" osvojila za "Help".

Inače, Oktavija je druga najmlađa ćerka u porodici u kojoj je bilo sedmoro dece. Ranije je govorila da bi volela da ima potomke, ali je svoje mišljenje promenila. Popularnost joj je dosta promenila. Priznaje i da ima sve manje partnera.

"Odjednom sam postala vidljiva. Svi me procenjuju. To je malo zastrašujuće. Nekada sam bila tužna jer sam sama, ali sam se pomirila sa tim. Namenjene su mi verovatno neke druge uloge", izjavila je glumica.

Prema njenim rečima porodica i deca su velika odgovornost, a ona obožava svoje sestriće i to joj je sasvim dovoljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track