TRAŽILI STE, DOBILI STE: Džejms Franko se slikao polugo!

TRAŽILI STE, DOBILI STE: Džejms Franko se slikao polugo!

Pop kultura -
Franko je sam sebe slikao kako bez majice pozira gledajući se u ogledalo, dok desnom rukom pozdravlja obožavatelje u rokerskom stilu

Glumac Džejms Franko počastio je obožavatelje i obožavateljke fotografijom, koju je objavio na Instagramu, a na kojoj je skoro nag.

Franko je sam sebe slikao kako bez majice pozira gledajući se u ogledalo, dok desnom rukom pozdravlja obožavatelje u rokerskom stilu. Svoju fotografiju je kratko opisao: "Skoro nag – Šta ste tražili, to ste i dobili. Pokušavam da radim na telu, pokušavam".

Fotografija je izazvala oduševljenje i mnogobrojne komentare obožavatelja. Franko je, osim po brojnim filmovima, poznat po humoru, pa je nedavno napravio veoma uspešnu parodiju na spot Kanjea Vesta.

Glumac je zajedno sa kolegom Setom Rogenom imitirao Vesta i njegovu verenicu Kim Kardašijan, koji su u spotu za Vestovu pesmu "Bound" simulirali seks. Njih dvojica trenutno snimaju film “The interview”, a Franko je nedavno, u pauzi snimanja promovisao svoju drugu knjigu, nazvanu “Anonimni glumci”. Knjiga je zbirka 12 priča inspirisanih poznatim programom odvikavanja od alkohola koji se sastoji od 12 koraka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track