KNEZ PONOSAN: Pobedu mi nisu donele štikle, već moj glas!
Foto: TV Prva

Tvoje lice zvuči poznato

KNEZ PONOSAN: Pobedu mi nisu donele štikle, već moj glas!

Pop kultura -
Pevač je strpljivo čekao svojih pet minuta i dao sve od sebe da se konačno nađe na prvom mestu i pokloni svoju nagradu od 1.000 evra maloj Lani Nikolić kojoj je potrebna hitna operacija koštane srži u Italiji

U devetoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Nenad Knežević Knez briljirao je kao Meri Džej Blajdž i odneo i svoju prvu pobedu. Sinoćna epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" donela je pregršt dobre zabave i izvanrednih imitacija.

Knez je strpljivo čekao svojih pet minuta i dao sve od sebe da se konačno nađe na prvom mestu i pokloni svoju nagradu od 1.000 evra maloj Lani Nikolić kojoj je potrebna hitna operacija koštane srži u Italiji.

"Divan je osećaj kad si nagrađen za svoj trud, jer od samog početka sam davao sve od sebe da što uverljivije pripremim i vokalno i vizuelno lik koji imitiram. Napokon mi je pružena prilika da i ja uručim iznos od 1.000 evra nekome kome je pomoć potrebna."Da li smatrate da je ovo vaša najbolja imitacija ili vam je neka druga draža?"Manje više sve imitacije su mi podjednako drage i svaka je posebna na svoj način."

Pobedu ste odneli na štiklama, kako se osećate povodom toga?"Bez obzira na štikle, mislim da je za pobedu presudna bila moja vokalna interpretacija i fenomenalno odrađena maska."

Da li među kolegama takmičarima imate favorita za finale?"Smatram da takmičari daju svoj maksimum i svako je briljirao u nekoj od emisija, Favorita nemam jer su svi maestralni i nikog ne bih posebno izdvajao."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track