Razvode se Kloi Kardašijan i Lamar Odom!

Razlog droga i neverstvo

Razvode se Kloi Kardašijan i Lamar Odom!

Pop kultura -
Kloi je prestala da nosi burmu kraјem prošlog meseca, nakon Lamarovog fristajl rep videa koji se pojavio na internetu, a u kojem njegov tekst aludira na neverstvo i konzumiranje droge

Kloi Kardašijan podnela je juče zahtev za razvod braka od NBA zvezde Lamara Odoma. Rijaliti zvezde bili su u braku četiri godine.

"Kloi je bila veoma, veoma povređena. Mnogo toga o Lamaru ona tek uči i ako postoje ikakve šanse da se pomire moraju mnogo toga da poprave", rekao je dobro upoznat izvor za "E! News" o njihovoj vezi. Priča se i da su bili odvojeni nekoliko meseci jer se Lamar navodno lečio od zavisnosti od droge. Otkada je portal "TMZ" preneo vest o tome da se Lamar drogira kokainom, on i Kloi živeli su odvojeno.

Inače, Kloi je prestala da nosi burmu kraјem prošlog meseca, nakon Lamarovog fristajl rep videa koji se pojavio na internetu, a u kojem njegov tekst aludira na neverstvo i konzumiranje droge.

Pored toga, ona je nedavno, u septembru, na društvenim mrežama obrisala suprugovo prezime Odom i vratila nazad svoje devojačko Kardašijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track