SARA JOVANOVIĆ: Pobedila sam strah od visine!

Pobednica epizode

SARA JOVANOVIĆ: Pobedila sam strah od visine!

Pop kultura -
Prvi put kada sam probala da to sve izvedem bilo mi je teško, nije mi bilo svejedno, ali posle je sve bilo ok, rekla je Sara

Pevačica Sara Jovanović uspela je da imitacijom Keti Peri pobedi u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". Sara kaže da je pobedu odnela između ostalog, i zbog toga što je uspela da prevaziđe strah od visine.

"Mislim da je ovoga puta presudio trud koji sam uložila u imitaciju Keti Peri i to što sam prevazišla strah od visine u čemu mi je najviše pomogla Marija Mihajlović. Više sam verovala u sebe. Definitivno sve se može kad se hoće. Svaki put kada dobiješ novu imitaciju, prvo posumnjaš da li će to dobro da ispadne i brineš da li ćeš uspeti, ali imali smo probe nekoliko dana i uspela sam da se oslobodim, zahvaljujući dobrom timu koji mi je pomogao. Prvi put kada sam probala da to sve izvedem bilo mi je teško, nije mi bilo svejedno, ali posle je sve bilo ok", priča Sara koja je nagradu poklonila za lečenje Milani Miljušević kojoj je tumor zahvatio butnu kost I deo karlice.

Mlada pevačica, koja je pažnju na sebe skrenula još prošle godine, već je počela da se priprema za sledeći zadatak, a to je imitacija Olivere Katarine.

"Srećna sam što sam nju dobila jer porodično pratimo njenu karijeru, a bili smo i na njenom koncertu u Sava centru. Počela sam da se pripremam i pokušavam da skinem njenu specifičnu boju glasa, način pevanja i neke pokrete, ali mislim da će mi tu najveći izazov predstavljati žanr. Nije baš da često pevam starogradske pesme", rekla je Sara ali je ostala zagonetna po pitanju toga da li će imitirati Oliveru iz mlađih dana ili ne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track