IZGUBILA VIŠE OD 20 KG: Kristina Agilera otkrila tajnu vitke linije!
Foto: Tanjug

Praktikovala drevnu metodu reiki

IZGUBILA VIŠE OD 20 KG: Kristina Agilera otkrila tajnu vitke linije!

Pop kultura -
Agilera je takođe bila na niskokaloričnoj dijeti i vežbala je jogu, ali reiki je najzaslužniji za njen gubitak kilograma jer joj je pomogao da se disciplinuje i da počne zdravo da se hrani

Pevačica Kristina Agilera otkrila je tajnu kako se rešila viška kilograma i vratila svoju seksi figuru. Ona je, naime, višak od preko 20 kilograma skinula uz pomoć reikija, japanske metode isceljenja duha i tela.

Agilera je takođe bila na niskokaloričnoj dijeti i vežbala je jogu, ali reiki je najzaslužniji za njen gubitak kilograma jer joj je pomogao da se disciplinuje i da počne zdravo da se hrani.

"Reiki je tako lako naučiti", izjavila je Kristina, koja drevnu metodu pomoću koje uklanja stres praktikuje tri puta nedeljno.

Reiki je metoda prirodnog lečenja, jedan od puteva do isceljenja i unutrašnjeg savršenstva/ jedinstva. On nam nudi vitalnost, snagu i životnost. Reiki je izvan svih veroispovesti tako da ga uspešno primenjuju ljudi najrazličitijih verskih ubeđenja svuda u svetu. Idealna dopuna za medicinske i fizikalne tretmane, a odlično se kombinuje i sa homeopatijom, akupunkturom, jogom, Tai-čijem, meditacijom, itd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track