Verila se Pipa Midlton!
Foto: REUTERS

Venčanje 2014.

Verila se Pipa Midlton!

Pop kultura -
Iako se do sada se već nekoliko puta spekulisalo da su se Pipa i Niko verili u tajnosti, ti navodi ipak su se ispostavili kao netačni, a čini se da se poznati par sada konačno odlučio da podigne vezu na viši nivo

Kako prenose strani mediji, poznatu sestru vojvotkinje od Kembridža, Pipu Midlton, konačno je zaprosio šest godina stariji bankar Niko Džekson, a venčanje se očekuje tokom 2014. godine.

Iako se do sada se već nekoliko puta spekulisalo da su se Pipa i Niko verili u tajnosti, ti navodi ipak su se ispostavili kao netačni, a čini se da se poznati par sada konačno odlučio da podigne vezu na viši nivo.

Naime, novo izdanje američkog magazina UsWeekly donosi priču o veridbi Nika Džeksona i Pipe Midlton, koji su se na taj korak odlučili nakon 15 meseci veze.

Prema navodima ovog magazina, Niko je Pipu zaprosio tokom njihovog boravka u Indiji, a izvor blizak paru tvrdi da je sve išlo po planu, budući da je Niko sve isplanirao unapred. Nakon grandiozne prosidbe, očekuje se da će spektakularno biti i venčanje koje se očekuje tokom naredne godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track