VELIKODUŠAN: Čarli Šin kupio devojci mercedes!

Registrovao na svoje ime

VELIKODUŠAN: Čarli Šin kupio devojci mercedes!

Pop kultura -
Izvor blizak glumcu rekao je da je Čarli uvek devojkama kupovao nove automobile ili im je pak dozvoljavao da provozaju neki od njegovih, ali nikada nije registrovao nijedno novo vozilo na ime devojaka

Nakon samo mesec dana zabavljanja glumac Čarli Šin odlučio je da svoju devojku, porno glumicu, Bret Rosi časti ni manje ni više nego novim automobilom marke Mercedes. Ali, Šin je auto ipak registrovao na svoje ime.

Izvor blizak glumcu rekao je da je Čarli uvek devojkama kupovao nove automobile ili im je pak dozvoljavao da provozaju neki od njegovih, ali nikada nije registrovao nijedno novo vozilo na ime devojaka.

Zvezda filmova za odrasle, kao što su “My Sister’s Husband”, “Kiss and Tell” i “Fantasy Girls”, dobila je od Čarlija i kreditnu karticu sa koje je mogla da uzima novac i troši na svoje potrebe, a Božićne praznike par će provesti u Evropi.

"Bret je tako uzbuđena što će Božić provesti sa Čarlijem negde u Evropi, a dopada joj se i stil života koji sa glumcem trenutno vodi, vožnja privatnim avionom, izlasci na skupe večere i kupovina markirane garderobe...", dodao je isti izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track