KAD ŽENA PRIZNA GREŠKU: Pismom moli muža za oproštaj

Hit na netu

KAD ŽENA PRIZNA GREŠKU: Pismom moli muža za oproštaj

Pop kultura -
Pismo koje je žena napisala suprugu sa kojim se posvađala u kome ga moli za oproštaj i pomirenje postalo je hit na društvenim mrežama

Pismo koje je žena napisala suprugu sa kojim se posvađala u kome ga moli za oproštaj i pomirenje postalo je hit na društvenim mrežama nakon što je završilo na Redditu.

Ćerka jednog Redditovog korisnika nedavno je na polici u jednom supermarketu sasvim slučajno pronašla pismo koje je pokazala ocu. On se nada da će ga onaj kome je namenjeno uskoro pročitati jer se radi o pismu u kojem jedna supruga moli svog muža da mu se vrati.

Nestašna supruga pismo započinje rečima kako inače mrzi da piše na papirima žute boje što njen dragi zna još iz vremena kad su izlazili. Potom je kroz šest tačaka napisala zašto mu želi da mu se vrati.

1. Veoma sam zahvalna što te imam. Predivan si suprug, a to ti nisam dovoljno često davala do znanja. Pažljiv si i obziran, brineš se o nama i stvarno smo blagosloveni što te imamo.

2. Žao mi je što te nisam služila dovoljno dobro. Bila sam sebična i svoje frustracije lečila na tebi. Želim biti bolja supruga. Moguće je da će to biti jedan duži proces, ali želim te poštovati i služiti onako kako to zaslužuješ.

3. Znam da si žrtvovao mnogo toga zbog mene i da si me želeo učiniti srećnom što je često značilo da si odustajao od onih stvari koje te raduju kako bi meni udovoljio. Hvala ti na tome.

4. Divan si tata. Mnogo si toga žrtvovao. Nadam se da i on to vidi i da će biti poput tebe kad odraste.

5. Volim te. Ti si moj najbolji prijatelj. Činiš me srećnom i to radiš bolje nego bilo ko drugi. Ostatak svog života želim te voleti i biti s tobom. Smejati se i ulaziti u pustolovine zajedno s tobom.

6. Ti si seksi muškarac. Sviđa mi se kako radiš na tome.

Nadam se da ćeš nakon ovoga da shvatiš koliko te volim. Oprosti što sam često bila van kuće. Pokušavam da ponovo pronađem sebe, iako je teško. Cenim tvoje strpljenje, ali idemo se uskoro naći i izaći?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track