Kim Kardašijan: Želim opet da budem crnka!
Foto: Beta

Ne sviđa joj se nova boja kose

Kim Kardašijan: Želim opet da budem crnka!

Pop kultura -
U novoj epizodi "U korak s Kardašijanovima" Kim je priznala da joj plava kosa stoji jedino kada je našminkana, te da čezne za svojom starom bojom

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan putem sajta jednog sajta odgovarala je na pitanja fanova, a neki od njenih odgovora bili su veoma zanimljivi.

Fanovi su postavljali vrlo zanimljiva pitanja rijaliti zvezdi, pa je tako jedno od njih glasilo koliko će još biti plavuša na šta je Kim odgovorila:

Nisam sigurna. Baš danas u salonu sam osetila neopisivu potrebu da se vratim u tamno, ali mi je bilo žao jer je frizerka izvukla divnu plavu boju, pa ću sačekati još malo. Najvažnije je da uvek mogu da menjam boje kose”, odgovorila je.

Jedan od fanova takođe je pitao s kim će provesti novogodišnje praznike odnosno, da li će biti u krugu verenika i ćerke ili cele porodice:

Svi ćemo zajedno provesti praznike: Kanje, Nort, mama, sestre, očuh, brat, deca. Oni su svi moja porodica i treba da budemo zajedno! Jedva čekam!

Inače, u novoj epizodi "U korak s Kardašijanovima" Kim je priznala da joj plava kosa stoji jedino kada je našminkana, te da čezne za svojom starom bojom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track