Kejt Vinslet sinu dala ime Medved!

Neobično ime

Kejt Vinslet sinu dala ime Medved!

Pop kultura -
Beba će da nosi prezime svoje majke za razliku od drugo dvoje dece koje Kejt ima iz prošlih brakova

Kejt Vinslet (38) i njen suprug Ned Rokenrol (35) svom dečaku dali su ime Medved (Bear).

"Oboje se odlično nose s novim članom svoje porodice i dečaka apsolutno obožavaju. Odlučili su se za ime Bear (Medved). Novorođenče će nositi prezime svoje majke, za razliku od drugo dvoje dece koje Kejt ima iz prošlih brakova", saopštio je njen agent.

Par, koji se venčao u decembru 2012, saopštio je u junu da očekuju svoje prvo dete.Vinslet, koja je prethodno bila u braku montažerom Džimom Tripletonom i režiserom Semom Mendesom, ima dvoje dece - Miu (12) i Džoa (9).

Međutim, Kejt nije prva koja je detetu dala ime Bear. Na isto se odlučila i Alisija Silverston koja ima dvogodišnjeg sina Bear Blua. Glumica je jednom prilikom izjavila da ljudi uglavnom komentarišu kako je njen izbor imena baš sladak.

Najneobičnija holivudska imena

Kejt i Ned samo su nastavili trend neobičnih holivudskih imena za decu. Marokana i Monro imena su blizanaca Maraje Keri, Alef (Broj) je sin Natali Portman, a Epl Blajd (lutka) Alison je ćerka Krisa Martina i Gvinet Paltrou.

Džesika Alba ćerkma ja dala imena Honor i Heven, a Bekamovi su, nakon tri sina, dobili ćerku i devojčici su dali ime Harper Seven.

Deca Džejmi Olivera imaju čak i po dva imena - Dejzi Bo Pamela, Popi Hani Rouz, Petal Blossom Rainbow i Badu Bear. Džejson Li sinu je dao ime Pilot Inspektor. Ime je dobio prema pesmi "He's Simple, He's Stupid, He's the Pilot'.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track