PRIJATELJI NA OKUPU: Čuvena šestorka ponovo zajedno!

Dvadesetogodišnjica od snimanja prve epizode

PRIJATELJI NA OKUPU: Čuvena šestorka ponovo zajedno!

Pop kultura -
Jedan strani magazin piše da će se "šestoro Njujorčana" okupiti na dvadesetogodišnjicu od snimanja prve epizode "Prijatelja", kao i da je sve ovo vreme kamen spoticanja bila više nego uspešna karijera Rejčel Grin

Od kako je prekinuto emitovanje serije "Prijatelji" američka štampa piše o ponovnom okupljanju glumačke postave...ovog puta je možda u pravu.

Jedan strani magazin piše da će se "šestoro Njujorčana" okupiti na dvadesetogodišnjicu od snimanja prve epizode "Prijatelja", kao i da je sve ovo vreme kamen spoticanja bila više nego uspešna karijera Rejčel Grin.

Dženifer Aniston, navodno, zbog prenatrpanog rasporeda nije stigla ranije da se posveti ovom projektu, ali je pristala da sa ostalim kolegama iz serije obeleži godišnjicu.

Pored nje, dobro poznatim ulogama će se vratiti i Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Metju Peri, a da li je u pitanju specijal, ili čak film, nije poznato.

O snimanju novih epizoda se pisalo još 2006. godine, tri godine nakon što je prekinuto emitovanje jedne od najomiljenijih američkih serija, a o snimanju filma 2009. Nadajmo se da je ovoga puta ova vest istinita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track