Najnovije vesti

Britni Spirs priča o svom životu: Bila sam veoma nesrećna!

Teški dani

Britni Spirs priča o svom životu: Bila sam veoma nesrećna!

Pop kultura
Bilo je situacija kada nisam mogla da izađem iz kuće, i kada izađem prati oko dvadesetak automobila. Osećala sam se veoma progonjeno i nesrećno, kaže pevačica

Pop zvezda Britni Spirs, snimila je dokumentarni film pod nazivom "I am Britney Jean" koji prati pripreme za njen šou Las Vegasu i izlazak njenog osmog studijskog albuma.

 

Tokom filma koji je snimljen u produkciji televizije E!, Britni je pričala o tome koliko je stresan, njen posao, o majčinstvu, pa čak i o seksu, ali ono što je najzanimljivije jeste da je pevačica konačno progovorila o najmračnijem delu njenog života, kada je tokom 2007. godine zapala u psihičku krizu.

 

"Taj period je bio veoma težak za mene. Inače sam veoma stidljiva, a ono što publika vidi na sceni je moj alter ego, tako da me je ta situacija učinila da se potpuno povučem u sebe, toliko da sam bila i bipolarna", kaže Britni.

 

Podsetimo, Britni je 2007. prolazila kroz mnoge poteškoće, poput borbe za starateljstvo, rehabilitacija, problemi sa drogom. Međutim ono što je najviše šokiralo javnost jeste pevačicino brijanje glave i prisilni odlazak na psihijatrijsko lečenje, a sve je to bilo propraćeno budnim okom paparaca.

 

"Bilo je situacija kada nisam mogla da izađem iz kuće, i kada izađem prati oko dvadesetak automobila. Osećala sam se veoma progonjeno i nesrećno", kaže pevačica.

 

Danas, šest godina kasnije, Britni je uspela da sredi svoj život, povrati svoju karijeru, i uživa u društvu svojih sinova, a konačno je i emotivno ispunjena, pa je već neko meseci u skladnoj vezi sa Dejvidom Lukadom.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...