X FACTOR: Lukijan, Ilma, Tamara, Aleksandra, Aleksa i Haris oduševili na prvom poklon koncertu!
Foto: X Factor Luka Pilipovic

Praznična atmosfera

X FACTOR: Lukijan, Ilma, Tamara, Aleksandra, Aleksa i Haris oduševili na prvom poklon koncertu!

Pop kultura -
Očekuje nas još jedan poklon koncert, odnosno još jedno nezaboravno veče u Delta sitiju večeras od 18 sati nastupaju najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe

Finalisti popularnog pevačkog šou programa X Faktor u petak uveče u prazničnoj atmosferi šoping mola Delta City održali su poklon koncert.

Fanovi najboljih takmičara Eminine i Kikijeve grupe okupili su se u velikom broju i to sat vremena pre zakazanog koncerta, kako bi zauzeli najbolje mesto pored bine i kako bi se fotografisali sa svojim favoritima. Domaćin koncerta bio je dobro poznati TV lik Marko Savić, koji je, između ostalog, otkrio po koju zanimljivost o takmičarima, što se posebno dopalo okupljenim tinejdžerima.

Lukijan, Ilma, Tamara, Aleksandra, Aleksa i Haris pokazali su još jednom svoje sjajne glasovne mogućnosti otpevavši uživo pesme sa audicija, a koliko su ovi finalisti popularni videlo se po ogromnom aplauzu i brojnim ovacijama publike.

„Hvala publici koja je došla u ovolikom broju da podrži i uživo čuje finaliste "X Faktora"!

Praznična atmosfera se nastavlja, očekuje nas još jedan poklon koncert, odnosno još jedno nezaboravno veče u Delta sitiju večeras od 18 sati nastupaju najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe: Daniel Kajmakoski, Maja Novaković, Mladen Lukić i bendovi “Doktori”, “4U” i H20″.

"Dođite da se družimo i uživamo u dobroj muzici!", poručila je Milena Popović, PR menadžer prvog regionalnog "X Faktora".

Domaćin večerašnjeg poklon koncerta biće pop pevač Dejan Cukić sa kojim će navedeni finalisti otpevati jedan njegov dobro poznati hit.

http://www.youtube.com/watch?v=OdqiTlLScYY#t=1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track