ANA KOKIĆ: Nije mi bitno ko će pobediti, samo da novac ode u prave ruke!
Foto: Kurir štampano

Finalista šoua Tvoje lice zvuči poznato

ANA KOKIĆ: Nije mi bitno ko će pobediti, samo da novac ode u prave ruke!

Pop kultura -
Veoma sam uzbuđena zbog svog nastupa. Međutim, nije mi bitno ko će da pobedi. Bitno je da sve ispadne kako treba, da se svi dobro zabavimo i da novac na kraju ode u prave ruke, kaže pevačica

Ana Kokić će drugom imitacijom Pink u prvoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato pokušati da u večerašnjem finalu uzme 25.000 evra.Uprkos tome što nagrada ide u humanitarne svrhe, svi finalisti se ozbiljno spremaju i daće sve od sebe da trijumfuju.

"Pripreme su veoma naporne, koreografija je teška, ali mislim da vredi truda i da gledaoci od mene mogu da očekuju spektakularni finalni nastup", rekla je Ana uoči finala šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Ana govori o svojoj imitaciji pevačice Pink, koja joj je izgleda talična, jer je imitirajući nju u drugoj epizodi i pobedila. "Veoma sam uzbuđena zbog svog nastupa. Međutim, nije mi bitno ko će da pobedi. Bitno je da sve ispadne kako treba, da se svi dobro zabavimo i da novac na kraju ode u prave ruke", kaže pevačica.

Koreograf Milan Gromilić, koji je pripremao Anu za ovaj nastup, zadovoljan je finalnim rezultatom.

"Za mene lično, za Anu, ali i za kolegu koji je sa njom na sceni, ovo je bio veliki izazov. Kao koreograf stvarno nisam mogao da kažem: "E, to je teško", jer onda ništa ne bismo uradili. Oduševljen sam kako je sve ispalo i što smo zajedničkim snagama dolazili do zajedničkog rešenja. Ana je veliki profesionalac", istakao je.

Podsetimo, pobednika finala odlučiće sabrani glasovi publike i žirija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track