KLOI KARDAŠIJAN: Majka me terala da operišem nos sa 9 godina!
Foto: Facebook

Šokirana

KLOI KARDAŠIJAN: Majka me terala da operišem nos sa 9 godina!

Pop kultura -
Jedva čekam da se 2013. završi. Radujem se novom početku, rekla je Kloi Kardašijan u svom prvom intervjuu nakon što je i zvanično podnela papire za razvoda od košarkaša Lamara Odoma

Kloi Kardašijan sa 13 kilograma manje, pozirala je za naslovnicu modnog magazina. Ona je između ostalog pričala kako je godinama patila zbog svog fizičkog izgleda.

Priznala je da se osećala povređeno jer ju je majka Kris Džener još sa devet godina terala na operaciju nosa. "Kada sam imala devet godina čula sam da moja mama govori da moram da idem na operaciju nosa, bila sam šokirana", otkrila je rijaliti zvezda.

Dodala je da su joj to savetovali i brojni stilisti sa kojima je radila godinama, ali je rekla da nije bila spreman da donese takvu odluku.

"Drago mi je da to nisam nikada uradila. Ponosna sam na to što sam smršala i što nisam otišla na operaciju. Nisam protiv plastičnih operacijanjih, jednog dana ću verovatno nešto menjati, ali pod mojim uslovima", rekla je Kloi.

Dodala je da je prihvatila svoje greške i nesavršenosti i zaključila kako se odlučila više da se zabavlja i uživa u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track