Bijonse: Sramota me od majke!

Pervezni video

Bijonse: Sramota me od majke!

Pop kultura -
Svetska zvezda Bijonse priznala je da ju je pomalo sramota od majke i supruga Džeja Zija zbog spota za pesmu “Partition“

Svetska zvezda Bijonse priznala je da ju je pomalo sramota od majke i supruga Džeja Zija zbog perverznog spota za pesmu “Partition“.

Pevačica je objavila još jedan video vrlo provokativnog sadržaja. Reč je o spotu za pesmu “Part four: Liberation“, a pevačica je probala i da objasni zbog čega je na novom albumu pokazala više golotinje nego što je mogla i da zamisli.

"Džej Zi i ja smo jednom prilikom otišli u “Crazy Horse” gde su bile sve one seksi igračice koje su polugole plesale i ja sam poželela da budem sa njima i igram za svog čoveka. Pa sam to u spotu i uradila. Sramota me je i od supruga i od majke. Ona to još nije videla, poludeće kada sazna", iskrena je Bijonse.

Bijonse se osvrnula i na period posle porođaja i na kilažu koju je tada imala.

"Bila sam svesna da pokazujem svoje telo! Kada sam počela sa snimanjem posle porođaja imala sam 88 kilograma, i od tada sam smršala 29, kako bih povratila svoju figuru. Htela sam da pokažem ženama da možete da budete majke, da radite i ujedno dobro izgledate i budete seksi", rekla je Bijonse.

http://www.youtube.com/watch?v=xmOxsY7MwCM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track