Demi Mur 4 godine mlađa od majke novog dečka!

Novi momak muzičar

Demi Mur 4 godine mlađa od majke novog dečka!

Pop kultura -
Jedna od najatraktivnijih dama koje su navršile 50. godinu Demi Mur je snimljena kako uživa u društvu novog izabranika

Demi Mur je opet u pohodu na mlađu generaciju muškaraca.Jedna od najatraktivnijih dama koje su navršile 50. godinu Demi Mur je snimljena kako uživa u društvu novog izabranika.

Par je usnimljen u meksičkom restoranu gde su nesmetano razmenjivali poljupce pred njenom 25-godišnjom ćerkom Rumer iz braka sa Brus Vilisom.

O novom izabraniku proslavljene glumice se ne zna mnogo. Zove se Šon, ima oko 30 godina i radi u muzičkoj industriji. Malo, ali dovoljno za zaključak da se i ovog puta iskusna Demi odlučila za provereno dobar recept kada je ljubav u pitanju. Sinova majka, Katarina samo je četiri godine starija od Demi koja je i službeno slobodna, nakon što je u novembru okončala brakorazvodnu parnicu sa Eštonom Kučerom. Otkako se razvela, povezivali su je sa brojnim muškarcima.

Nakon okončanja braka sa Kučerom slavnu glumicu su povezivali sa više muškaraca različitih dobi. Bila je u kratkoj vezi sa 66-ogodišnjim osnivačem Hard Roka, Piterom Mortonom koga je upoznala dok se zabavljala sa njegovim sinom 31-godišnjim Harijem. Takođe je izlazila sa 30-godišnjim roniocem na bisere i 27-godišnjim trgovcemumetničkim delima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track