TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sakupljeno oko 9 miliona dinara pomoći

Humanost na delu

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sakupljeno oko 9 miliona dinara pomoći

Pop kultura -
U zabavnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" tokom 12 epizoda prikupljeno oko 9 miliona dinara za one kojima je pomoć najpotrebnija

U humanitarnoj akciji u TV emisije Tvoje lice zvuči poznato sakupljeno je ukupno oko 9 miliona dinara od čega 4,1 milion dinara čine nagrade pobednika svih 12 epizoda emisije a oko 4,9 miliona dinara su prihodi od SMS glasova publike.

Glasajući za finaliste i pobednika emisije, publika je umnogome pomogla ovoj akciji. Ukupan broj pristiglih glasova publike u polufinalu i finalu na osnovu preliminarnog obračuna operatera iznosi 179.878 od čega iz Srbije 156.537, iz Bosne I Hercegovine 14.700, a iz Crne Gore 8.641.

Ukupna suma novca koja ide maloj Srni Sedmak po zajedničkoj odluci pobednice finalne emisije Ane Kokić i svih ostalih takmičara iznosi oko 7,7 miliona dinara, i to 2,8 miliona dinara na ime nagrade pobednice, a oko 4,9 miliona dinara na ime glasova publike.

U humanitarnoj akciji učestvovali su gledaoci, Prva TV, Radio televizija Republike Srpske, Radio televizija Federacije Bosnei i Hercegovine, Telekom, Telenor, Vip, Comtrade i Emotion produkcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track