Večeras koncert simfonijskog orkestra RTS, specijalni gost Dragana del Monako
Foto: Beta

Tradicionalni novogodišnji koncert

Večeras koncert simfonijskog orkestra RTS, specijalni gost Dragana del Monako

Pop kultura -
Izvodiće se biseri popularne klasične literature, a dirigovaće šef dirigent i umetnički direktor simfonijskog orkestra Bojan Suđić

U organizaciji Muzičke produkcije RTS u utorak, 14. januara će u Kolarčevoj zadužbini sa početkom u 20 sati Hor i simfonijski orkestar Radio Televizije Srbije održati tradicionalni Beogradski Novogodišnji koncert , sa atraktivnim gostima.

Izvodiće se biseri popularne klasične literature, a dirigovaće šef dirigent i umetnički direktor simfonijskog orkestra Bojan Suđić.

Kao gost nastupiće i Dragana del Monako, operska primadona. "Odabranoj beogradskoj publici ću se predstaviti sa možda najlepšom, za mene najsenzualnijom velikom arijom Dalile, iz drugog čina opere "Samson i Dalila" Kamija Sent Sansa, koju u Beogradu nisam dugo pevala. Veliko mi je zadovoljstvo da ponovo sarađujem sa ovim orkestrom, značajnim u mojoj karijeri, jer sam davne 1998. god sa njima snimila svoj prvi samostalni CD, sa izabranim operskim arijama, pod dirigentskom palicom Maestra Angela Sureva", rekla je primadona.

Za koncert vlada ogromno interesovanje, a za sve koji nisu uspeli da dođu do karata, RTS je obezbedio direktan prenos na drugom programu RTS, kao i na RTS Digital, sa početkom u 20 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track