PROSLAVILA 40. ROĐENDAN: Kejt Mos na naslovnici Plejboja

Zečica

PROSLAVILA 40. ROĐENDAN: Kejt Mos na naslovnici Plejboja

Pop kultura -
Svetski top model, Kejt Mos proslavila je 40. rođendan koji je obeležila slikajući se za naslovnu stranu časopisa "Plejboj" u crnom korsetu i sa ušima zeca

Svetski top model, Kejt Mos proslavila je 40. rođendan koji je obeležila slikajući se za naslovnu stranu časopisa "Plejboj" u crnom korsetu i sa ušima zeca.

Svi komentari na izgled atraktivne manekenke su suvišni! Izgleda bolje nego ikada, a puni 40. godina. Jedinstvena, skandalozna, prelepa Kejt obeležila je poslednjih nekoliko decenija u modi i skandalima koji su je svuda pratili.

Međutim mimo svih skandala i njenih godina, manekenka je i dalje na listi najtraženijih modela. Nakon brojnih uspešnih modnih poteza proteklih godina, slavna manekenka ne usporava tempo.

Od proleća će biti glavna urednica britanskog izdanja časopisa "Vog", i lansiraće novu kolekciju za "TopShop", sedam godina nakon njihove prve uspešne saradnje. 26 godina od prvih modnih koraka, uz ugovore za "Versaci" i "Rimel", Kejt je, po Forbsovoj listi i dalje četvrti najbolje plaćeni model, sa zaradom od 5,7 miliona dolara u periodu izmedju juna 2012. i juna 2013. godine. Iako retko daje izjave za medije, po savetu bivšeg dečka Džonija Depa, Kejt je u istima konstantno prisutna i sva je prilika da je niko neće zameniti, sem možda mlađe sestre Loti (16) koja je potpisala ugovor sa Kejtinom modnom agencijom, "Storm".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track