PREDOZIRALA SE: Plejbojeva zečica umrla kod prijatelja u kadi

Bivša Hefnerova devojka

PREDOZIRALA SE: Plejbojeva zečica umrla kod prijatelja u kadi

Pop kultura -
U Los Anđelesu Kasandra Lin Hensli je bila kod prijatelja koji se neprijatno iznenadio kad se u sredu vratio u svoj stan i pronašao je mrtvu u kadi

Kasandra Lin Hensli (34) bila je mrtva kad je njen prijatelj u sredu došao u svoj stan u Los Anđelesu. Pronašao ju je nepomičnu u kadi. Umrla je navodno još u utorak.Plejbojeva Mis februara 2006. godine neko vreme je živela s hju Hefnerom u Plejbojevoj palati. U poslednje vreme je živela u Virdžiniji.

U Los Anđelesu je bila kod prijatelja koji se neprijatno iznenadio kad se u sredu vratio u svoj stan i pronašao je mrtvu u kadi. Bivša zečica predozirala se i umrla.

Iako nema tragova nasilja, policija još istražuje u kojim je tačno okolnostima umrla. Prijatelj je, naime, prvo pozvao hitnu pomoć, a zatim policiju.

Dok su radnici hitne pomoći stigli u njegov stan, Kasandri više nije bilo pomoći. Umrla je navodno još u utorak.

Kasandra je rodom iz Solt Lejk Sitija u saveznoj državi Juta. Modelingom je počela da se bavi kako platila školovanje. Nakon Plejboja pozirala je za brojne druge časopise, učestvovala u raznim emisijama i savetovala mlađe devojke kako da uspeju u svetu manekenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track