SVETSKI FILMSKI HIT: U Holivudu ceo zemunski klan!

Kurir daje ideje producentu iz Los Anđelesa

SVETSKI FILMSKI HIT: U Holivudu ceo zemunski klan!

Pop kultura -
Za Oskara: Ukoliko Čume pristane da se o njegovom životu snimi film, moraće da se okupi ozbiljna glumačka ekipa da tumači one koji su na bilo koji način povezani s njim

Biće bolje nego „Kum“ 1, 2 i 3!Nakon što je filmski producent iz Los Anđelesa srpskog porekla izrazio želju da snimi film o Ljubiši Buhi, u kojem bi bila prikazana manje poznata strana njegove ličnosti, digla se velika prašina i svi se pitaju da li će kontroverzni biznismen prihvatiti taj izazov. Čume i njegova supruga Ivana za Kurir su izjavili da će odlučiti o tome tek kad budu pročitali scenario, pa je još neizvesno da li će filma biti. Prema najavama, Buhu bi tumačio Endi Garsija, a mi smo se pozabavili time ko bi još od holivudskih zvezda mogao da se „uvuče u kožu“ srpskih kontroverznih likova iz devedesetih godina. Šeron Stoun će se možda pojaviti na filmskom platnu u ulozi Ivane Buhe.S obzirom na to da bi kinematografski poduhvat producirao čovek koji inače sarađuje sa oskarovcima, nema sumnje da bi tumačenje celog „zemunskog klana“ bilo povereno najjačim glumačkim imenima.

Rasel Krou - Dušan Spasojević ŠiptarDušana Spasojevića Šiptara bi na ekranu mogao da „oživi“, recimo, borbeni Rasel Krou, koji se do poslednjeg daha predaje svakoj svojoj ulozi i odlično ume da gine na filmu. Njegova mišićava građa umnogome odgovara pojavi kakva je bio ovaj član kriminalne grupe osumnjičen za planiranje atentata na premijera.

Kevin Spejsi - Mile Luković KumDrugog „zemunca“ koji se pominje u okviru dogovora o atentatu mogao bi da tumači Kevin Spejsi. Mile Luković Kum, koji je poginuo zajedno sa Šiptarom, još jedan je iz ekipe koji bi zasigurno bio neizostavan u pomenutoj filmskoj priči i ta uloga bi morala biti poverena nekom veoma iskusnom glumcu.

Nikolas Kejdž - Zvezdan Jovanović

Bivšeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije Zvezdana Jovanovića mogli bismo da gledamo u obličju akcionog junaka Nikolasa Kejdža. Bila bi prava avantura videti kako se Kejdž snašao odslikavajući karakter jednog od članova zloglasnog klana iz Zemuna.

Sigorni Viver - Ljiljana BuhaI Ljiljani Buhi, bivšoj Čumetovoj ženi, kojoj je suđeno zbog pokušaja ubistva trovanjem, verovatno bi zapalo značajno mesto u filmu. Nju bi možda najverodostojnije dočarala Sigorni Viver, koja je tri puta bila nominovana za Oskara.

Dolf Lundgren - Milorad Ulemek LegijaŠvedski glumac koji se zahvaljujući svojoj građi i dobro izvajanim mišićima već pokazao kao odlično rešenje za uloge vojnika, plaćenika i borilačkih majstora, mogao bi odlično da legne i kao dvojnik Milorada Ulemeka Legije. Bivšeg komandanta „crvenih beretki“ možda niko drugi u Holivudu ne bi ni mogao tako dobro da dočara kao Lundgren.

Leonardo Dikaprio - Dejan Milenković BagziUloga Dejana Milenkovića Bagzija bila bi adekvatna za Leonarda Dikaprija, koji veoma dobro ume da se transformiše - od dečaka do ozbiljnih kriminalaca. Oni koji poznaju ovog člana „zemunskog klana“ tvrde da između Dikaprija i njega mogu da se nađu fizičke sličnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track