DETALJI O SMRTI ZEČICE: Kasandra i fotograf imali seks i drogirali se pre nego što se udavila

Umrla u kadi pod vodom

DETALJI O SMRTI ZEČICE: Kasandra i fotograf imali seks i drogirali se pre nego što se udavila

Pop kultura -
Manekenka i fotograf su te noći imali seksualne odnose i konzumirali ogromne količine kokaina i šampanjca

Bivša Plejboj zečica Kasandra Lin Hensli nađena je u sredu prošle nedelje mrtva u kadi svog prijatelja u Los Anđelesu nakon što se predozirala šampanjcem i kokainom.

Kako je saopštila policija, ona se nije osećala dobro još u utorak, kada je sletela na aerodrom u Los Anđelesu, ali je ipak otišla na snimanje pre nego što se vratila u kuću poznatog fotografa kod koga je stanovala. Manekenka i fotograf su te noći imali seksualne odnose i konzumirali ogromne količine kokaina i šampanjca.

Oko 23 sata su se obeznanili, ali se fotograf probudio nekoliko sati kasnije i video devojku kako nepomično leži u kadi pod vodom. Posle bezuspešnog pokušaja reanimacije, obavestio je policiju, ali služba hitne pomoći nije mogla da joj pomogne. Istraga je u toku, ali nema tragova koji ukazuju na nasilnu smrt.Henslijeva je rođena u Feronu (Juta), gde je pohađala gimnaziju.

Često se selila i upadala u neprilike, zbog čega je nekoliko puta izbacivana iz škole. Posvetila se karijeri manekena, a najpoznatija je kao Plejbojeva “Mis februara 2006”. Časopis “Metropolis najts” nedavno ju je proglasio za "Anđela meseca".

"Bila je dobra, otvorena i pomalo razuzdana devojka", izjavio je njen školski drug Aron Arington za Dejli mejl, dodavši da misli da nije imala stabilno detinjstvo. "Bila je pomalo divlja", rekao je on.

Neko vreme je živela u Vili Plejboj, kada je i osvanula na duplerici čuvenog časopisa. Zbog pet tetoviranih leptira na telu, Kasandra je stekla nadimak "Leptir", a u poslednjih nekoliko meseci radila je kao hostesa na različitim manifestacijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track