MADONA SE IZVINILA: Ja nisam rasista!

Žao joj zbog uvrede

MADONA SE IZVINILA: Ja nisam rasista!

Pop kultura -
Žao mi je ako sam bilo koga uvredila korišćenjem rasističkog izraza na Instagramu. Nije trebalo izgledati kao rasizam, jer ja nisam rasista!, rekla je pevačica

Madona se izvinila javnosti zbog preteranog korišćenja rasističkih reči na društvenoj mreži Instagram.Pevačica je bila na udaru medija zbog svog rasističkog komentara koje je objavila na Instagramu" pored slike sa njenim sinom Rokom Ričijem.

"Žao mi je ako sam bilo koga uvredila korišćenjem rasističkog izraza na Instagramu. Nije trebalo izgledati kao rasizam, jer ja nisam rasista!, rekla je pevačica u saopštenju za medije.

"Konotacija je bila pogrešno upotrebljena i nije trebalo zvučati tako kako jeste. Ja razumem da sam upotrebila provokativne izraze i izvinjavam se ako je bilo ko stekao pogrešan utisak. Oprostite mi", navela je Madona u obaveštenju.

Ovo izvinjenje je pristiglo od Madone, nakon što je na društvenoj mreži Instagram" objavila sliku svog 13-godišnjeg sina koji boksuje sa komentarom: "Niko se ne kači sa mojim prljavim sapunom! Mama je rekla obori ih!

Ubrzo je pevačica obrisala kontroverzni komentar na "instagramu" i objavila novi: "Ok..dopustite mi da počnem ponovo! Skinite mi se hejteri!, bila je oštra pevačica.

Za 55-godišnju Madonu, kontroverzne izjave i postupci nisu strani, te je skoro takođe na Instagramu" objavila sliku svog sina kako drži flašu džina na njihovom odmoru na Švajcarskim Alpima.

"Zabava je tek počela! 2014 počni!", pevačica je prokomentarisala ispod sinovljeve slike. Inače je u Švajcarskoj sa 16 godina dozvoljeno piti alkohol. Tu sliku je opravdala obaveštenjem koje je dala za javnost: "Niko nije pio, samo smo se zabavljali! Smirite se i naučite da se šalite! Ne počinjite godinu sa osuđivanjem!".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track