Šon Pen: Šarliz je žena koju teba čuvati
Foto: Instagram

Ipak zajedno

Šon Pen: Šarliz je žena koju teba čuvati

Pop kultura -
Dugo se pričalo da su Šarliz i Šon u tajnoj vezi, pa su nekoliko puta uslikani zajedno da bi napokon otkrili da je u pitanju strastvena veza u kojoj je Pen odlučio da se zbog ljubavi odrekne hobija

Poznati holivudski glumac Šon Pen, poverio se svom prijatelju, kako je glumica Šarliz Teron sa kojom je trenutno u vezi, "žena koju treba zadržai kraj sebe".

Dugo se pričalo da su Šarliz i Šon u tajnoj vezi, pa su nekoliko puta uslikani zajedno da bi napokon otkrili da je u pitanju strastvena veza u kojoj je Pen odlučio da se zbog ljubavi odrekne hobija, prikupljanja oružja, zarad Šarliz i njihove veze.

Ovakva odluka glumca mnogima je dokazala da je u pitanju prava ljubav, jer se Šon nikada ne bi odrekao svog hobija zarad neke neozbiljne veze.

Sada je glumac dokazao da je zaista reč o njegovim ozbiljnjim namerama jer se poverio tv voditelju Pirsu Morganu o svojim osećanjima prema Šarliz. Pirs je razgovor s glumcem ispričao za časopis "Ivent"."Šon Pen je na dobrotvornoj večeri bio sa Šarliz. U jednom trenutku mi je prišao i čestitao mi na uspehu, a ja sam mu čestitao na Šarliz. On se nasmejao i rekao kako je ona žena koju treba čuvati i da će se potruditi da tako i bude".

Iako se nedavno pojavila vest da Pen koristi vezu sa Šarliz da bi se osvetio svojoj bivšoj ženi Robin Rajt, izgleda da je u pitanju prava ljubav i da je glumac iskreno zaljubljen u lepu Šarliz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track