Najnovije vesti

Reklama sa pravim novčanicama za Vuka sa Vol Strita

Kampanja

Reklama sa pravim novčanicama za Vuka sa Vol Strita

Pop kultura
Panoi postavljeni na autobuskim stajalištima u Sidneju, Brizbejnu i Melburnu automatski privlače pažnju prolaznika: u staklenom izlogu oko postera Leonarda Dikaprija lete novčanice za koje se odmah vidi da nisu falsifikati

Povodom premijere najnovijeg filma "Vuk sa Vol Strita" Martina Skorsezea u Australiji, kompanija JCDecaux došla je na odeju da napravi reklamne panoe ispunjene pravim pravcatim novčanicama od 100 dolara.

Panoi postavljeni na autobuskim stajalištima u Sidneju, Brizbejnu i Melburnu automatski privlače pažnju prolaznika: u staklenom izlogu oko postera Leonarda Dikaprija lete novčanice za koje se odmah vidi da nisu falsifikati.

Svaki od ovih izloga ispunjen je sa po 100 novčanica od 100 australijskih dolara, što je ukupno 10.000 dolara (6.500 evra) po reklamnom panou.

Onima koji već pomišljaju kako će diskretno razbiti staklo i ukrasti novac, kompanika JCDecaux poručuje da u blizini svakog panoa dežura telohranitelj, čiji je zadatak da spreči svaki akt vandalizma.

Instalacija se naime štiti radnim danima od 07.00 do 19.00 časova, a vikendom od 10.00 do 17.00 časova. Noću se, pak, novac jednostavno prebacuje na bezbedno mesto.

http://www.youtube.com/watch?v=Xks6ZNZENGc

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...