Donald Tramp postaje deda po sedmi put
Foto: Reuters

Velika porodica

Donald Tramp postaje deda po sedmi put

Pop kultura -
Iako njegovo najmlađe dete Baron Vilijam, kojeg je dobio u braku sa modelom Melanijom, ima tek sedam godina, jedan od najpoznatijih preduzetnika na svetu, Donald Tramp, sedmi put će postati deda

Iako njegovo najmlađe dete Baron Vilijam, kojeg je dobio u braku sa modelom Melanijom, ima tek sedam godina, jedan od najpoznatijih preduzetnika na svetu, Donald Tramp, sedmi put će postati deda, piše Story.rs.

Njegov tridesetšestogodišnji sin, Donald Tramp Džunior, čija je majka Ivana Tramp, u utorak je putem svog Twitter-a objavio srećnu vest da njegova supruga Vanesa, očekuje peto dete.

"Vanesa, Kai, D3, T-man, Spenser i ja imamo uzbudljive vesti…Ovo leto očekujemo dete broj 5. Jedva čekamo!", stoji u postu izvršnog dikrektora Tramp organizacije.

Par koji je u brako od 2006. Ima šestoipogodišnjeg sina Kaija Madisona, petogodišnjeg Donalda Džona III, dvogodišnjeg Tristana Milosa i petnaestomesečnog Spensera Frederika.

Donaldu je unučad podarila i ćerka Ivanka, koja je u braku sa Džaredom Kušnerom dobila dvogodišnju ćerku Arabelu i tromesečnog sina Džosefa.

Vlastite potomke tek treba da dobiju njegov tridesetogodišnji sin Erik, kojeg je Tramp dobio u braku sa Ivanom i dvadesetogodišnja Tifani, čija je majka njegova druga supruga Marla Mapes.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track