DOSADNO JOJ: Suzan Bojl hoće da radi u kladionici za 10 dolara po satu!

Zarađuje milione

DOSADNO JOJ: Suzan Bojl hoće da radi u kladionici za 10 dolara po satu!

Pop kultura -
Prisutni i vlasnik kladionice počeli su da se smeju, kada su ugledali da je pedesetdvogodišnja slavna pevačica, mrtva ozbiljna, došla da se prijavi za posao, jer, kako kaže, kući joj je previše dosadno

Pevačica Suzan Bojl, poznata je u svetu po vrsnom glasu, i zahvaljujući svom talentu zarađuje milione. Međutim, pevačicu očigledno još uvek nije "ponela slava", pa je kao bilo koji obični građanin potražila posao, i to, ni manje ni više, nego u kladionici.

Suzan, čija je imovina procenjena na 30 miliona dolara, tražila je da se zaposli u kaldionici gde se sat plaća 10 dolara.

Suzan Bojl, koja je stekla slavu putem šoua "Britanija ima talenat", prijavila se za radno mesto u jednoj kladionici u Blekburnu. Prisutni i vlasnik kladionice počeli su da se smeju, kada su ugledali da je pedesetdvogodišnja slavna pevačica, "mrtva ozbiljna", došla da se prijavi za posao, jer, kako kaže, "kući joj je previše dosadno".

"Počeo sam da se smejem, jer sam mislio da se šali, ali nakon toga sam shvatio da je zaista ozbiljna u svojoj odluci", kaže vlasnik kladionice, koji je dodao da je Suzan sada na listi sa "običnim smrtnicim", i čeka njegovu odluku.

Bojlova je u svojoj karijeri izdala pet albuma, od kojih je za debitantski "I Dremed A Dream", zaradila pet miliona dolara, a ima i dve Gremi nominacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track